• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer/D.S.

22.11.2023

12:03

Anita htela da namesti Matoroj krađu banke od 200.000 evra? Stanojlovićeva kovala plan da je stavi iza rešetaka, njena ljubavnica razvezala jezik?

Informer

Rijaliti

Anita htela da namesti Matoroj krađu banke od 200.000 evra? Stanojlovićeva kovala plan da je stavi iza rešetaka, njena ljubavnica razvezala jezik?

Podeli vest

Rijaliti učesnice i supružnice Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su na korak od razvoda braka, a sada se navodno javila još jedna Anitina ljubavnica sa novim informacijama o njenom tajnom planu.

Nakon što je Jovana Tomić Matora saznala da je Anita Stanojlović varala sa Mateom Car i da je na dan venčanja sve vreme bila na vezi sa ljubavnicom, ona se obratila advokatici i tražila da pokrene hitan razvod!

Foto: printscreen/pink

 

Međutim, Matora će opet da doživi kolaps kada sazna da ju je njena supruga navodno varala sa još jednom devojkom, sa kojom je navodno razradila ozbiljan plan kako da Matora prevari banku za 200.000 evra zbog čega je mogla da završi u zatvoru na 10 godina!

Anita je, posle venčanja, navodno nagovarala Matoru da digne kredit od banke kako bi joj kupila stan i lokal i tako je obezbedila, ali to nije smislila sama, već sa izvesnom devojkom N.G. sa kojom je sve vreme bila u kontaktu.

Foto: E-Stock

 

- Anita se tajno viđala sa još jednom devojkom koja je i nagovorila da se uda za Matoru. Ta riba joj je rekla da će Matora da ima više poverenja u nju ako joj se zakune na večnu ljubav i da će je tako lakše nagovoriti da uzme veliki kredit od banke kako bi dobili što veći kredit, a planirala je da traži 200.000 evra. Ona je morala tada da stan stavi pod hipoteku, a ako bi se desilo da nema para da isplati banci nekoliko rata, onda bi joj zaplenili kuću, a mogla je i da završi u zatvoru na 10 godina zbog lažnih dokumenata koje je Anita isplaniralą da odnese u banku. To bi bila strašna prevara i Matoroj više ne bi bilo spasa da da je uhvaćena u tome - otkriva navodno izvor blizak Aniti i Matoroj i dodaje:

- Anita je čak i Matei rekla da ima razlog zbog koga se venčava, a to je da dobije stan i lokal na njeno ime. Ona nije očekivala da će Matora hteti da zajedno uđu u "Elitu" i zbog toga je promenila plan o kreditu u poslednjem trenutku. Da nisu ušle, Matora bi siguno odnela ta lažna dokumenta u banku i tražila kredit od 200.000 evra jer se Anita ne bi smirila dok ne bi isterala svoje. Zbog nje bi sigurno završila iza rešetaka kada se ta prevara otkrije.

Matea Car, sa kojom je Anita prevarila Matoru, takođe je ubeđena da je Stanojlovićeva htela da se okoristi o Tomićevu.

- Njen cilj je bio da se udajom za Matoru obezbedi trajno, jer ona nema ništa. Istina je da mi je rekla da će Matora da joj kupi lokal i stan na njeno ime i sada verujem da je novac bio njen jedini cilj - kaže Matea koja je šokirana da je Anita pored nje imala i drugu ljubavnicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija