• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

09.12.2023

17:59

Haos u "Eliti", ovo se još nije dogodilo: Stiglo hitno pismo Velikog Šefa, zadrugari ostali nemi (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

Haos u "Eliti", ovo se još nije dogodilo: Stiglo hitno pismo Velikog Šefa, zadrugari ostali nemi (VIDEO)

Podeli vest

U "Elitu" je stiglo pismo Velikog Šefa i ukućane ostavilo bez teksta.

Zadrugari su ostali zatečeni sadržajem pisma.

- Draga Elito, juče je nekoliko učesnika među Odabranima odalo velike tajne Drvetu mudrosti pa su tim priznanjima zaslužili i izborili se za ostanak u kući Odabranih. Međutim kako nisu svi učestvovali u ovome neće moći ni da ostanu svi u Odabranima - započeo je Đedović, te nastavio.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Marko i Matora kao vođa i omiljeni ostaju u kući Odabranih, zatim Aneli i Janjuš kao i Miona i Sha takođe ostaju jer su se Aneli i Sha potrudili i onim što su ispričali kod Drveta mudrosti obezbedili sebi ostanak u kući Odabranih. Moramo da naglasimo da je Marko osim što je vođa takođe dao sve od sebe kod Drveta mudrosti organizujući da ove velike tajne budu ispričane i time obezbedio sebi i omiljenom ostanak u ovoj kući. S obzirom na to da je ovih šest učesnika sebi obezbedilo ostanak na njima je sada sledeći zadatak: Marko, Matora, Aneli, Janjuš, Ša i Miona sada moraju dobro da razmisle, da se dogovore i donesu odluku koja dva para ili potencijalna para će od ponedeljka živeti sa njih šestoro.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Dakle, na njima je da odluče da li će to biti dva postojeća para, ili će ipak odlučiti da to budu učesnici koji se muvaju, flertuju, sviđaju jedno drugome i oni ih vide kao potencijalne parove. U kući Odabranih će od ponedeljka živeti 10 učesnika, što znači da ovih šestoro koje smo nabrojali treba da odluče koja četiri učesnika će sa njima živeti. Važno je da učesnici koje Odabrani izaberu budu već u paru ili ako to nisu po njima budu potencijalni ljubavni par. Dobro razmislite, nemojte brzo i olako doneti ovu odluku, vas šestoro možete glasati a možete se i dogovoriti koja četiri učesnika su po vama najbolji postojeći ili potencijalni ljubavni parovi koji treba od ponedeljka da žive sa vama. Pozdrav, Veliki šef - pročitao je Marko.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15