• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

12.12.2023

19:50

Zadrugarka pokazala trudnički stomak: Aleksandra Nikolić podigla majcu, pa napisala samo jedno

ATAIMAGES

Rijaliti

Zadrugarka pokazala trudnički stomak: Aleksandra Nikolić podigla majcu, pa napisala samo jedno

Podeli vest

Aleksandra Nikolić i Filip Car čekaju dete, a sada je Aleks pokazala stomak u poodmakloj trudnoći.

Rijaliti par, Filip Car i Aleksandra Nikolić, nakon turbulentnih odnosa u vezi, ušli su u mirnu luku, a uskoro će postati roditelji jedne devojčice.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Buduća mama je sa svojim pratiocima podelila kako izgleda u poodmakloj trudnoći.

Foto: printscreen instagram

 

Partnerka Filipa Cara mazi trudnički stomak, a na snimku je pisalo:

- Rastemo - uz emotikon cvetića.

Aleks beleži svaki trenutak tokom trudnoće, i jasno je da jedva čeka da donese na svet svoju mezimicu.

Podsetimo, Nikolićeva je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a ima i svoj Jutjub kanal, na kom redovno snima videe i deli sa publikom. Tokom jednog snimka, Aleksandra je rekla:

Jako mi se sviđa nova frizura, neću se vraćati u plavo, neću biti plavuša, to definitivno znam. Ljudi, sada da mi kažete "Ružna mi je trepavica", ja bih se rasplakala, trudnice su jako osetljive i sve ih pogodi. Budite blagi prema trudnicama. Našla sam garderobu za trudnice i naručila sam. Ja sam se ugojila jedno 7 kilograma, jedem sve živo, ali se trudim da izbacim hleb. Imala sam napade panike, a u trudnoći ne smeš nikakve lekove da uzimaš, dosta sam bolje, o tome ću vam tek pričati. Dešavale su mi se takve katastrofe, mislim da bi jedan tim stručnjaka trebalo da razgovara sa mnom. Dete mi se desilo u pravom trenutku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija