• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

22.12.2023

22:50

Filip pati za Paulom?! Bivši rijaliti učesnik podelio emotivan status, ove reči nikog neće ostaviti ravnodušnim (FOTO)

Informer

Rijaliti

Filip pati za Paulom?! Bivši rijaliti učesnik podelio emotivan status, ove reči nikog neće ostaviti ravnodušnim (FOTO)

Podeli vest

Filip se nakon raskida veridbe sa Paulom oglasio na svom Instagram profilu i podelio jedan emotivan status.

Bivši rijaliti učesnici, Filip Đukić i Paula Hublin nakon veridbe započeli su zajednički život u luskuznom stanu na Novom Beogradu, ali je ubrzo došlo do kraha ljubavi. 

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Filip se oglasio putem svog Instagram profila i otkrio da su njih dvoje prekinuli i tom prilikom je rekao da ne želi poruke podrške niti ikakve savete. 

Paula je kratko potvrdila raskid za medije, a sada je putem Instagram profila odgovarala na "leksikon" pitanja, ističući da se trenutno oseća "sama kao list na vetru".

Foto: Instagram printscreen

 

Paulino priznanje da se oseća "sama kao list na vetru" izazvalo je različite reakcije kod fanova. Dok su jedni pretpostavili da je tužna nakon raskida, drugi su mislili da se šali na svoj račun. 

Odmah nakon toga se oglasio i Filip, te je na svom Instagram profilu objavio fotografiju Milene Dravić i Dragana Nikolića, sa vrlo emotivnim statusom:

Foto: Instagram printscreen

 

- Milena, ako te vole milioni, među njima sam, ako te voli samo jedan, taj sam, ako te pak niko ne voli, tada znaj da sam umro - objavio je Filip Đukić na Instagram storiju.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija