• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

24.12.2023

16:47

Maja postaje kreatorka, u posao ulaže 50.000 evra! Starleta odlučila da promeni profesiju

Masha Bandjur

Rijaliti

Maja postaje kreatorka, u posao ulaže 50.000 evra! Starleta odlučila da promeni profesiju

Podeli vest

Rijaliti zvezda odlučila da sav novac koji zaradi u rijalitiju uloži u firmu u kojoj će ona biti glavna dizajnerka i zaposliće deset krojačica.

Maja Marinković postaje modna kreatorka, saznaje Informer! Rijaliti zvezda rešila je da promeni profesiju, pa će posle "Elite" u novi posao uložiti čak 50.000 evra!

Posle šest godina u rijalitiju starleta je rešila da promeni život iz korena, a najveću podršku u vezi sa pokretanjem modne linije pružiće joj otac Radomir Taki Marinković.

Foto: Printscreen/Instagram

 
Dobra zarada

- Maja se pre ulaska u "Elitu" povezala s modnim kreatorima, koji su joj ponudili da bude njihovo zaštitno lice. Međutim, ona je odlučila da sama pokrene modnu liniju i da kreira haljine, i već je našla dobavljače za štofove. Upravo zbog toga je pre ulaska u rijaliti bila u Italiji i Francuskoj. Njen rođak u Parizu se time bavi, pa zašto ne bi i ona?! - priča za Informer izvor i dodaje da je Taki spreman da izdvoji pozamašnu svotu kako bi ćerki pomogao da pokrene privatni biznis:

- Maja dobro zarađuje od rijalitija, ali Taki je uvek tu da joj pomogne. Rešili su da u ovaj posao ulože oko 50.000 evra!

Maja će osnovati firmu i zaposliće krojačice, a njene kreacije će biti izazovne, baš kakve ona voli da nosi.

- Planira da zaposli deset krojačica. Kreacije će biti u Majinom stilu, atraktivne! Sve što bude kreirala promovisaće u emisijama i na društvenim mrežama. Sigurna je da će dobro zaraditi - priča naš sagovornik.

Foto: ATAIMAGES

 
Hoće i da peva

Ovim povodom pozvali smo Majinog oca Takija, ali on nije želeo da otkriva detalje ćerkinog plana.

- Video sam neke nacrte i znam da je pregovarala s nekim ljudima, ali ne bih ništa više da otkrivam - kratko nam je rekao Marinković i otkrio da Maja planira da nastavi i muzičku karijeru:

- Maja ima iks faktor, videli ste kako se u rijalitiju snalazi s mikrofonom. Moguće je da će opet da krene muzičkom stazom. Njena pesma "Maserati" se vrti već pet godina, ali ona nije obraćala pažnju na to, pošto mnogo vremena provodi u rijalitiju. Bude tamo po deset meseci, izađe na dva meseca, pa se opet vrati... Nema vremena da se "resetuje", nadam se da će rijaliti uskoro postati njena prošlost...

Taki: Pokaži ko je Bog
i batina, princezo tatina!

Maja je u rijalitiju prošle nedelje slavila Nikoljdan, a Taki joj je poslao hranu, koju je poslužila cimerima, i čestitku:
"Majo, srećna slava! Princezo tatina, dan provedi u miru i spokoju. Nikad ponosniji na tebe nisam bio. Ove godine si prava ti. Nikad više podrške nisi imala. Nemoj da dozvoliš rijaliti fanovima da te isprovociraju, nego pokaži ko je Bog i batina, princezo tatina. Ovo je tvoja godina, princezo. Pun gas! Voli te tvoj tata najviše."

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31