• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

29.12.2023

11:45

"Teodora Džehverović je njenoj majci zlatna koka" Anđelo žestoko opleo po Goci, pljušte brutalne optužbe

ATAIMAGES

Rijaliti

"Teodora Džehverović je njenoj majci zlatna koka" Anđelo žestoko opleo po Goci, pljušte brutalne optužbe

Podeli vest

Anđelo Ranković postao je poznat gledaocima rijaliti programa zbog veze sa pevačicom Teodorom Džehverović, a sada je otkrio šokantne detalje.

Tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" saznalo se da je Anđelo ogovarao Gocu Džehverović, Teodorinu majku, sa Bebicom.

- Požalili smo se jedan drugom šta smo sve prošli, a uopšte nisam rekao šta sam sve prolazio kroz sve ove godine. Neću ostati imun ni na šta niti ću nekome ćutati. Sve što sam mu rekao je milioniti deo svega što sam ja ćutao i trpeo. Neki ljudi znaju da sam bio iskorišćen za mnoge stvari, samo neću to da potenciram. Mogao sam svima da skačem po živcima i da napravim haos ali nisam - rekao je na početku Anđelo.

Foto: Prntscreen Pink TV

 

Kako je dalje priznao, on više nije hteo da ćuti na Gocina "podbadanja", ali ipak nije hteo direktno mnogo toga da iznese.

Međutim, šokirao je sve kada je otkrio kako Goca vidi svoju ćerku.

Foto: printscreen instagram

 

- Odgovorio sam Goci Džehverović na razna podbadanja, znaju oni odlično šta je meni sve smetalo, što su me indirektno podbadali. Ali opet neću da kažem direktno šta se dešavalo. Govorim o Gordani, ona je non-stop mene podbadala, pet godina zaredom, ja ne znam čemu ta potreba. Svuda me je spominjala po emisijama i uvlačila me u neki prethodni odnos. Ona je ta karika koja je vređala mene i moju porodicu. Ona gleda svoju ćerku kao projekat, kao "zlatnu koku", sve je podredila tome da Teodora bude neko ime - besan je bio Anđelo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija