• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

05.01.2024

12:00

Lomi sve po imanju! Ša uništio novogodišnju jelku nakon svađe sa Mionom, obezbeđenje odmah uletelo!

informer/printscreen

Rijaliti

Lomi sve po imanju! Ša uništio novogodišnju jelku nakon svađe sa Mionom, obezbeđenje odmah uletelo!

Podeli vest

Reper Nenad Aleksić Ša je sinoć imao žestoku raspravu sa svojom devojkom Mionom Jovanović, a u naletu besa lomio je sve pred sobom.

Naime, Ša i Miona se od samog početka veze stalno svađaju, a ono što Aleksić stalno zamera svojoj izabranici jeste to da mu ne pruža dovoljno ljubavi.

Jovanovićeva već danima priča o tome da ne može više da sluša njegovo jadikovanje, pa je odlučila da prekine raspravu sa njim kako bi ohladila glavu. Međutim, ovo je Nenada još više razbesnelo.

Miona ga je nekoliko puta zamolila da je ne prati u stopu, te da se skloni od nje, ali mu se njene reči nimalo nisu dopale.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Je l' hoćeš da se sklonim? - pitao ju je Ša, a ona mu je odgovorila:

- Ostavi me na miru!

Ša je pobesneo i obećao joj da će napraviti scenu.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Gledaj sad ovo, pogledaj scenu! - rekao je on i iz sve snage bacio bubicu, a zatim skinuo jaknu i polomio jelku, tj. novogodišnju dekoraciju. 

Zatim je krenuo u drugi deo imanja kako bi nastavio da lomi sve pred sobom, a Miona je pokušavala da ga smiri.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Stani Nenade! Nemoj da lomiš, naljutiću se! - vikala je ona, a Ša je, još jednom, rekao da želi da napusti rijaliti:

- Vodite me odavde!

Srećom, brzo je naišlo obezbeđenje koje je sprečilo veći haos, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija