• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

27.01.2024

07:39

Otac Mace Diskrecije je bogati pevač! Starletina majke sve iznela u javnost: "Bio je oženjen!"

Informer

Rijaliti

Otac Mace Diskrecije je bogati pevač! Starletina majke sve iznela u javnost: "Bio je oženjen!"

Podeli vest

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, odrasla je bez oca kog nikada nije upoznala, a kako je njena mama tvrdila u pitanju je bogati pevač.

Maca Diskrecija je par puta u javnosti rekla kako sa ocem nema kontakt, a njena majka je otkrila ko ona zna ko joj je tata.

- Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala - kazala je njena majka Enesa Nurkić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla: "Preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala" i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi - dodala je Enesa.

- Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla - zaključila je za "Glamur".

Podsetimo, Senada Nurkić, rijaliti učesnica i starleta koja je javnosti poznata kao Maca Diskrecija, nedavno je otkrila za Informer sa koliko muškaraca je spavala.

- Ne znam i ja bih iskreno volela da znam talan broj, ali recimo 300. Odavno sam prestala da brojim. Sad retko imam odnose, dva-tri muškarca godišnje - rekla je ona i dodala da nikada ne koristi zaštitu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija