• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

03.02.2024

09:01

(VIDEO) "Gleda me kao idola i krade mi fore": Maja Marinković osula paljbu po Slađi Poršelini, smatra da je njena loša kopija

ATA Images, Masha Bandjur, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

(VIDEO) "Gleda me kao idola i krade mi fore": Maja Marinković osula paljbu po Slađi Poršelini, smatra da je njena loša kopija

Podeli vest

Za nama je još jedna burna noć u rijaliti programu "Elita 7", a Maja Marinković ni ovoga puta nije izneverila gledaoce istog.

Naime, ona je pred milionskim auditorijumom iznela prljav veš o Slađi Lazić, a tom prilikom nakon našeg pitanja istakla je da smatra da joj je idol, te da se druži sa njom isključivo zbog "kadra".

- Ne interesuje me to uopšte, ja ovde idem srcem, ove sezone sam se malo opametila i smatram da sam sama kriva za neke stvari, svaka šuša može da priča da je bila sa Majom tu i tu, i da pola sata razglaba o nečemu. Ja ne želim da moja svrha u rijalitiju ima niskobudžetnu poentu. Ja sam rekla vrlo jasno kada neko ovde sluša, ja nisam đubre da neke detalje otkrivam, šta treba da ćutim i trpim. Ovo je kap koja je prelila čašu, ja sam ispala čovek i drug a neko me je ovde koristio zarad rijalitija. Ovde novi učesnici se kače za stare igrače da bi opstali tu. Ja sam bila na moru mesec dana, ne dozvoljavam da mi neko plati piće i ne želim da doživim transfer blama da me neko sponzoriše - govorila je Maja.

 

 

- Da li je Slađa nešto radila što nije bilo normalno u tvom društvu? - upitao ju je novinar Informera, Goran Todorović.

- Meni se neke stvari nisu svidele, doživela sam dosta neprijatnosti u njihovom prisustvu, ja sam u "Narod pita" htela da izbalansiram situaciju i da ispadnem čovek i drugarica i poslala sam joj tortu kao lep gest. Slađa sve ovo radi planski, jedva je čekala da ovo bude tema. Ona više nego išta voli kadar i meni to ne treba. Ja neću nikada zaboraviti neke stvari koje je uradila zbog mene, ali izgleda da je to radila sve zbog interesa. Slađa je ovde prema ljudima jako prijatna, ali sam spolja uvidela da neke stvari nisu kakvim se predstavljaju. Ona želi da bude ja, meni je to presmešno, samo upija moje fore i fraze, ne mogu da se družim sa ljudima koji gledaju mene kao idola. Da li je neko direktor ili prosjak na ulici moraš sa svakim isti pristup da imaš. Zašto bih ja bila bolja od nekog ko pošteno zarađuje, da ja konobarima izvrćem led koji su doneli. Nju je verovatno ponela ta popularnost nakon što je izašla iz rijalitija, za mene je to elementarna nekultura - zaključila je Maja.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece
Društvo

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

Povodom Međunarodnog dana dece, u nedelju, 2. juna u 10 časova, tiha Tisa u Čurugu, postaće epicentar edukacije i zabave za najmlađe kroz uzbudljivu SUP avanturu. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj edukaciju najmlađih o pravilima ponašanja u i oko vode, kao vid prevencije od neželjenih povreda na otvorenim vodama, uz stručne savete o bezbednom plivanju i pravilnom veslanju na SUP dasci.

01.06.2024

16:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00