• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

05.02.2024

15:16

"Ne prestaje da se drogira, ne želim da čujem za njega!" Miljana Kulić posle povratka iz Beča iznela šokantne tvrdnje o Zoli

ATAIMAGES

Rijaliti

"Ne prestaje da se drogira, ne želim da čujem za njega!" Miljana Kulić posle povratka iz Beča iznela šokantne tvrdnje o Zoli

Podeli vest

Miljana Kulić nedavno se iz Austrije vratila u rodni Niš, a sada je otkrila sve o njenom putovanju kod Lazara Čolića, poznatijeg kao Zola.

Rijaliti ušesnica, Miljana Kulić, nedavno je zbog neprimerenog ponašanja disfalifikovana iz "Elite 7". Nišlijka je, nakon samo par dana po izlasku iz "Bele kuće", otputovala u Beč, kod svog partnera, Lazara Čolića Zole.

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

Miljanin odlazak u Austriju pratile su razne kontroverze, o čemu se danima govorilo u medijima.

Kulićeva se vratila u svoj rodni grad, a sada je odlučila da otkrije sve što se dešavalo tokom boravka u Beču, ali i istakla da je ovo poslednji put da govori o ovome.

- Ne želim da me iko više pita za njega, niti da mi ga spominje! Sada poslednji put pričam o ovome. Vratila sam se u Niš. On me je zvao da dođem, a onda pričao kako neće da me vidi. Sve je bila laž. Onaj meč sa Filipom Carem, on se to sa njim dogovorio, a ne ja. Čovek me je svuda blokirao, na viberu, vocapu, svuda. Ja u nepoznatoj zemlji, a on me blokira, ma mrtav je za mene! - započela je bivša zadrugarka priču, a potom otkrila kako je došlo do toga da otputuje kod Lazara:

Foto: ATA Images

 

- Prvo me je zvao da dođem kod njega u Beč, pa mi tražio novac, a onda javno pričao da ne želi da me vidi i sprdao se sa mnom! Nisam dobro i ne ulazim u "Elitu", ne vraćam se tamo i to je jedna od njegovih prevara. Platio je ljude da mu lupaju na vrata kako bi to mogao da snimi i objavi da sam ja - govori Miljana, te dodaje:

- Nije istina da se nismo videli, ali nismo bili intimni. Poljubila sam ga u obraz kada sam ga poslednji put videla, posle me je blokirao.

Kulićeva je zatim iznela i šokantne tvrdnje o Zolinom korišćenju opijata.

- On mi je obećao da neće više da se drogira, a ne prestaje da konzumira marihuanu, mene je glava bolela ceo dan, jer on ne prestaje da puši. Obećao mi je da neće više ni lekove za smirenje da konzumira, a ne kokain i ostalo. I to je prekršio, a meni narkoman ne treba. Koliko god da sam ga volela, ja njega ne poznajem više i ovo je kraj. Čim sam to sve videla, odmah sam se vratila u Niš, mojoj kući. Ne želim više da pričam o njemu i ne želim da me iko više pita za njega - zaključila je Miljana za Alo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija