• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B./Pink

24.02.2024

15:39

Sita Ahmić odgovorila na šokantne optužbe Asmina Durdžića: "Neće dugo izaći iz zatvora!"

Printscreen/You Tube

Rijaliti

Sita Ahmić odgovorila na šokantne optužbe Asmina Durdžića: "Neće dugo izaći iz zatvora!"

Podeli vest

Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, izneo je niz teških optužbi na njen i na račun njene porodice, a sada otišao korak dalje, te je Situ Ahmić, Anelinu sestru, optužio da je naredila da se zapali automobil čiji je vlasnik otac Maje Marinković, poznatiji kao Taki.

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić je od samog ulaska u "Belu kuću" od strane svog nekadašnjeg partnera optuživana za niz stvari, a i njena porodica upletena je u ceo sukob.

Naime, Asmin je nekoliko puta iznosio šokantne tvrdnje na račun sestara Ahmić, a sada je bivšu svastiku optužio da je ona poslala dva momka kako bi zapalili automobil Takiju Marinkoviću:

Foto: Privatna arhiva

 

- Ona ti je poslala dva momka u Beograd i zapalila ti auto! Imala je cilj da to Maja sazna i da poludi unutra da se diskvalifikuje i slično! Tako Taki da znaš, Sita Ahmić ti je auto zapalila u nadi da ućutka Maju u Eliti, da bi pomogla Aneli sa time - napisao je Asmin, što je podiglo veliku prašinu.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Taki je nakon ovog saznanja najavio da će sve to prijaviti policiji, a sada se oglasila i Sita, koja je odmah odgovorila bivšem zetu i ocu rijaliti učesnice Maje Marinković.

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Asmin je smešan potpuno, neću im davati odgovore. Neće izlaziti iz zatvora duži period, a čovek koji je otišao da me prijavi ni za šta, on će odgovarati zakonski sa tužbom - rekla je Sita Ahmić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija