• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Marko Breković

25.02.2024

11:36

"Uličarka, zdepasta i nikakva!" Marija Kulić o Milici Veličković, pa otkrila kako joj se dopada novi zet: "Deluje izgubljeno"

ATAIMAGES

Rijaliti

"Uličarka, zdepasta i nikakva!" Marija Kulić o Milici Veličković, pa otkrila kako joj se dopada novi zet: "Deluje izgubljeno"

Podeli vest

Bivša zadrugarka Marija Kulić oštro osudila ponašanje Milice Veličković, ali je i dala svoj sud o vezi njene ćerke Miljane i njenog novog dečka Darjana.

Bivša rijaliti učesnica i majka aktuelne takmičarke "Elite" Miljane, Marija Kulić, poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, te je sada u svom stilu prokomentarisala Milicu Veličković koja se nedavno našla u okršaju sa njenom ćerkom, ali otkrila i kako joj se dopada novi zet Darjan Radomirović.

Foto: ATAIMAGES

 

Marija nije štedela reči kada je Veličkovićeva u pitanju:

Foto: ATA Images

 

- Od uličarke ništa bolje nisam ni očekivala, prosta je devojka i nema neke argumente da se izbori pa udara ispod pojasa. Bog vidi, pa neka sudi i vraća on kako treba. Mlada devojka da se bavi takvim stvarima i da poseduje toliko zlobe u sebi, sva je negativna i nikakva ali za rijaliti je izgleda dobra. Nisam se ja baš nešto uznemirila, znam da je to rijaliti. Miljana zna da odgovori, nikada ne uvredi prva, ali ja sam joj rekla kad je neko opsuje da odgovori sto puta gore. Danas je Milica rekla da se uopšte ne kaje zbog toga, meni je odvratna, mala, zdepasta, nikakva. Ne daj bože neko da joj spomene trojke, četvorke i ostalo, ona odmah krene da vređa jer je istina boli - rekla je Kulićeva, pa se osvrnula na vezu njene ćerke Miljane i novog zeta:

Foto: Youtube printscreen

 

- Vidim da je ona dosta srećnija i nasmejanija, samo neka se ona rešila Zole. Shvatila je šta je napolju i kako je sa njim, od kako je ušla dosta je pozitivnija. Ja mnogo više volim da je gledam ovako pozitivnu, kad se šali sa drugima nego kad je u depresiji zbog nekog muškarca. Oni neka se druže i neka provode vreme, ali ja nisam zadovoljna njime. On o Sneži, sa kojom je bio toliko vremena, govori neke loše stvari, pa odma možete da zamislite kako bi se ponašao prema drugim devojkama, to sam mu baš zamerila i ne sviđa mi se to nikako. Kada je u stanju jednoj to da uradi, što ne bi i drugoj. Odvratno mi je kad neko iznosi prljav veš o stvarima iz spoljnog sveta.. Kad ga gledam u emisijama dok priča, nekako mi je naporan, deluje mi skroz izgubljeno, ne zna da li je došao ili pošao, krene da priča od Kulina Bana, pa sa jedne teme na drugu i na kraju ne možeš da ga uhvatiš ni za glavu ni za rep. Ali opet moram da kažem da on nije loš prema njoj i da nije nasilan dečko tako da mi se jedino to dopada, nije u nekom fazonu da baca stvari u jezero i da ima neko nasilničko ponašanje - iskreno je priznala Marija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija