• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

11.03.2024

22:04

Bivša zadrugarka prolazi kroz pakao nakon porođaja! Partner joj ukrao 10.000 evra, a dete ne želi da viđa

Informer

Rijaliti

Bivša zadrugarka prolazi kroz pakao nakon porođaja! Partner joj ukrao 10.000 evra, a dete ne želi da viđa

Podeli vest

Bivša zadrugarka, po navodima izvora bliskog njoj, prolazi pravi pakao, nakon porođaja, sa ocem svog deteta.

Nekadašnja učesnica rijaliti šou programa "Zadruga", Marija Ana Smiljanić se porodila sredinom februara i na svet donela sina, kojem je dala ime Minja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Ana Smiljanić (@marija_ana_official)

Sudeći po Instagramu ove zadrugarke njen odnos sa partnerom, sve do pororđaja, bio je bajkovit, a onda je za Mariju usledio pakao.

Naime, kako govori izvor blizak Smiljanićevoj, na početku veze je sve bilo idealno, a onda je pokazao pravo lice:

- Anin bivši vanbračni partner joj doslovno pravi pakao od života. Na početku je u njihovoj vezi sve bilo idealno. Skidao joj je zvezde sa neba, držao je kao malo vode na dlanu, dok je pakao krenuo još u njenoj trudnoći - priča dobro obavešten izvor i dodaje.

- Odjednom je krenuo loše da se ponaša prema njoj. Pokazivao je svoje pravo lice. Ukrao joj je 10.000 evra, a sada ne želi više ni sina da viđa. Sama je u svemu ovome i ne može da veruje šta ju je zadesilo. Nekoliko puta ga je izvlačila i iz problema, jer je imao loš odnos sa policijom. Na kraju svega mu je pozajmila i 3.000 evra, ali joj ni to nije vratio! Katastrofa - završava izvor za Pink.rs, a potom se oglasila i bivša zadrugarka, koja je sve potvrdila.

- Istina je sve, za sada ne mogu o tome da pričam. Razumite me - poručuje kratko Marija Ana za Pink.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija