• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

16.03.2024

17:36

Novinar Informera raskrinkao laži Anđele Šparavalo: "Misliš da je narod sve zaboravio, kontradiktorna si"

Printscreen You Tube

Rijaliti

Novinar Informera raskrinkao laži Anđele Šparavalo: "Misliš da je narod sve zaboravio, kontradiktorna si"

Podeli vest

Sinoć u toku emisije "Pitanja novinara", Goran Todorović je prozvao Anđelu Šparavalo.

Novinar Informera nije imao pardona, te je postavljao Anđeli razna pitanja vezana za njen i Bojanin odnos.

- Mnogo si kontradiktorna tokom ovog perioda u kući. Da li smatraš da su učesnici i gledaoci zaboravni, te da se ne sećaju da si rekla kako si birala porodicu pre Bojane? - upitao je Goran Todorović.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Moja porodica je meni najvažnija, ali mene niko nije terao da ja biram. Ja sam izabrala svoje srce, u ovom slučaju da budem sa njom i nisam ih poslušala - kazala je Anđela.

- Da li vidiš koliko tebe Bojana vređa i ponižava? - upitao je novinar.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Istina je da jedna drugoj kažemo svašta, ali ja ne opravdavam ni neke svoje postupke, tako da ne mogu za sve ni Bojanu da krivim. Vidim da mene Bojana ponižava, zato nekad i burnije reagijem - kazala je Anđela.

- Ako joj izjaviš ljubav nakon uvreda, da li je ona tebe ponizila ili si samu sebe ponizila? - upitao je novinar Informera.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Ja samu sebe. Volim kad je tu, ali sad se samo družimo. Zajedno svakako nismo. Ja neću sebi više neke stvari da dopustim, a roditeljima imam samo da kažem da je to bio moj izbor i da se ne ljute na mene. Ja pričam neku svoju priču i kako je doživljavam, a Bojana priča neku svoju. Ja puštam da sve ide nekim svojim tokom. Bojana mene dovodi u stanje da ja njoj izgovaram neke reči - kazala je Anđela.

- Anđela, vas dve niste zajedno više, a opet ti sve što radi smeta? Nije li ti poražavajuća činjenica da se od tebe neko javno pere? - upitao je Goran Todorović.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Nije da se Bojana pere, nego neki moji postupci se njoj nisu dopali, to je zamerila i tu su problemi - kazala je Anđela.

- Kako reaguješ na to kad Bojana kaže da voli svoju bivšu devojku? - upitao je novinar.

- Meni te stvari nisu jasne. Kad se Bojana nasmeje onako kiselo dok ja besnim, ja to ne mogu da razumem. Bojana je meni napisala na ruci da me voli, kako onda voli i nekog drugog? - rekla je Anđela sva usplahirena.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Bojana ti nikada nije rekla da te voli, a ti trčiš za njom - dodao je Janjuš.

- Bojana, da li Anđelu voliš kao prijateljicu, drugaricu ili cimerku? - upitao je novinar.

- Nikada nisam rekla da je volim, nego sam joj tad napisala nešto na ruci kao potvrdno za nešto sasvim treće. Nikada nisam rekla Anđeli da je volim - rekla je Bojana.

- Rekla si da više nema nazad. Šta je Anđela uradila, pa ti se toliko gadi? - pitao je novinar Informera.

- Prešla je sve granice koje je moj karakter mogao da trpi. Ne želim i neću - istakla je Bojana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija