• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

19.03.2024

13:46

"Sad ćeš dobiti rijaliti stara veštice": Asmin Durdžić zapretio Anelinoj majci, dao joj rok za izvinjenje, a onda kreće haos!

Printscreen/Instagram

Rijaliti

"Sad ćeš dobiti rijaliti stara veštice": Asmin Durdžić zapretio Anelinoj majci, dao joj rok za izvinjenje, a onda kreće haos!

Podeli vest

Asmin Durdžić, bivši izabranik Aneli Ahmić koja trenutno boravi u rijalitiju "Elita", javno je potkačio bivšu svekrvu Jasminu Ahmić i ucenio je da mu se javno izvini.

Anelina majka Jasmina bila je gost televizije Red, a u emisiji "Pitam za druga" iznela je sav prljav veš o bivšem zetu. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

Asmin, koji trenutno u Majamiju uživa u ljubavi sa starletom Stanijom Dobrojević, odlučio je da stane na put svemu što su Ahmićke iznele o njemu i rekao je da će objaviti sve što su ona i Aneli pričale o njenom sinu Ajlinu i njegovoj porodici.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Poručio bih Grofici da se javno izvini i napiše šta je sve slagala o meni. Isto tako, moraš da daš intervju i kažeš celu istinu o svojim ćerkama! Ako to ne uradiš, objaviću sve što ste pisale ti i tvoja ćerka o tvom sinu Ajlinu i njegovoj porodici. Grofice, imaš vremena do večeras, 18 sati! Objaviću i njegove prepiske vezano za situaciju koja se desila u Sarajevu i šta si uradila u decembru 2022. Opominjao sam vas sve već 100 puta, vi niste hteli da stanete i ja ne znam kako se ja bojim i ne smem izaći napolje, da li ja nosim pancir ispod jakne ili neko od vas? Imaš do večeras do 18 sati vremena, umetnice - napisao je Asmin, pa dodao:

Foto: ATAIMAGES/drustvene mreze

 

- Igrate rijaliti preko mojih leđa, sad ćete ga igrati preko vaših leđa. Vidiš, Asmin Durdžić piše sa svog profila, nikad sa lažnjaka. I moj profil će sve da objavi, nikakve grupe. Isto tako ću objaviti stvari o Armanu Ahmiću i, Grofice, ti si odgovorna za to sve. Tražila si rijaliti, dobićeš ga, ali ovaj put onako kako si zaslužila, veštice u gumenim čizmama! Nikad, ali nikad niste smeli moju mamu praviti k****m i stavljati njenu glavu na golu ženu. Ja nikada tebe nisam dirao, stara veštice, uništila si svoju celu porodicu, krenula si da uništavaš moju. E, ja ću sad da pokažem šta i ko ste - najavio je Durdžić, a šta namerava da otkrije ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, pre nekoliko dana Asmin je Staniji poklonio skupoceni sat, a o čemu je reč možete pogledati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija