• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

21.04.2024

07:02

"Ti si hostesa, a ja zdravstveni radnik": Uroš žestoko ponizio Maju, ona nije znala šta da mu odgovori (VIDEO)

ATA Images, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Ti si hostesa, a ja zdravstveni radnik": Uroš žestoko ponizio Maju, ona nije znala šta da mu odgovori (VIDEO)

Podeli vest

Stanić nije želeo da ćuti Maji, pa joj je kratko odbrusio u svom stilu.

Maja Marinković se ponovo sukobila sa svojom rivalkom Aneli Ahmić. Naime, ona je istakla da se Ahmićeva druži sa ljudima samo iz koristi, što je nju isteralo iz takta. 

Marinkovićeva je prilikom svog izlaganja potkačila i Uroša Stanića, koji nije želeo da ćuti, pa joj je žestoko odgovorio. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Po meni je jako drska Aneli prema Janjušu. Ona je pogazila reč svoje porodice kada su joj poslali čestitku na Ramazan i posle 3 nepuna dana je legla sa njim u krevet. Drska si iz lične koristi jer želiš ovde da provociraš ljude - odbrusila je Maja.

- Mi smo jako ljubomorni na tebe jer si nebitna, sediš sa čovekom i mazi te po nozi tebi reakcija ništa, sve radiš iz koristi - rekla je Aneli.

Foto: Youtube printscreen

 

- Pozdrav za Staniju moju drugaricu! Ti si jedan težak folirant. Ako sam u vezi neću vas štedeti svog mišljenja. Uroš gleda ljude zbog kadra, on se družio sa mnom kad su ga Aneli i Janjuš odbacili. Oni tebe koriste za neke ratove. U pravu je Žana kad je rekla da si beba podguzne muve, moraš da se kačiš na igrače ovde jer si nebitan - rekla je Maja.

Foto: Youtube printscreen

 

- Tvoje zanimanje je hostesa, a ja sam zdravstveni radnik. Meni je ispod nivoa da razgovaram sa tobom - rekao je Uroš, dok je Maja ostala zatečena. 

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija