• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

08.05.2024

13:12

Milica i Bora profitirali od svadbe! Novac koji su dobili planiraju da ulože u ovo

ATAimages

Rijaliti

Milica i Bora profitirali od svadbe! Novac koji su dobili planiraju da ulože u ovo

Podeli vest

Novopečeni bračni par je juče organizovao gala venčanje, za koje nisu potrošili mnogo novca jer su većinu stvari dobili na kompenzaciju.

Bivši rijaliti učesnici, Milica Kemez i Bora Santana juče su izgovorili sudbonosno "da", a venčanje su organizovali u jednom luksuznom, prestoničkom hotelu. 

Na svadbi su bile mnoge javne ličnosti, koje su mladencima na poklon donosile koverte sa novcem. Kako je izvor blizak paru otkrio, oni su svadbu uglavnom organizovali na kompenzaciju, zbog čega nisu potrošili puno novca, a od para koje su dobili, planiraju da kupe sebi stan. 

Foto: E-stock

 

- Milica i Bora mesecima unazad skupljaju novac kako bi mogli da kupe stan u kom će živeti nakon venčanja. Kako su svadbu organizovali mahom na kompenzaciju, na venčanje nisu potrošili mnogo novca, a pošto su znali da će im većina zvanica doneti novac umesto poklona, dogovorili su se da taj novac ulože u nekretninu - otkrio je izvor blizak Bori.

Njih dvoje ne žele da potroše mnogo novca za medeni mesec jer im je bitnije da reše stambeno pitanje. 

Foto: ATAimages

 

- Milica i Bora su jako skromni, još uvek nisu isplanirali gde će otići na medeni mesec, ali ne planiraju da na to potroše dosta novca. Mnogo im je bitnije da obezbede svoju budućnost. Nakon svadbe, prebrojaće sav novac koji su dobili, spojiće tu sumu sa ušteđevinom koju imaju, a onda će videti gde u Beogradu za taj iznos mogu da kupe stan koji je dovoljan za njih kao i decu koju uskoro planiraju - istakao je izvor "Blica".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!
Live TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!

U nedelju su izbori koji su lokalni, ali je njihov karakter i značaj daleko veći. Ako uzmemo u obzir šta smo sve u poslednjih nekoliko meseci gledali: formiranje raznih pokreta koji su antidržavni, onda ovo nije priča o tome da biramo vlast u nekim opštinama, nego je pitanje da li će neki faktori ući u institucije. Gosti "Info večeri" bili su predsednik opštine Čukarica, Srđan Kolarić, predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i presednik opštine Savski Venac Miloš VIdović.

29.05.2024

22:23

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Miško objavio prepisku sa gazdom PAO! Ako hoćeš da budeš najjači, dovedi njega! (FOTO)
Košarka

Miško objavio prepisku sa gazdom PAO! Ako hoćeš da budeš najjači, dovedi njega! (FOTO)

Srpski košarkaški agent Miodrag Miško Ražnatović na društvenoj mreži "Iks" objavio je prepisku sa gazdom Panatinaikosa Dimitrisom Janakopulosom koja se dogodila još u martu prošle godine! Na fotografiji koju je u javnost pustio vlasnik Beobasketa vidi se kako kontroverznom čelniku grčkog velikana predlaže da dovede Ergina Atamana, koji je u tom trenutku bio trener Anadolu Efesa.

29.05.2024

18:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija