• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

04.02.2023

20:30

CEO SVET BRUJI O NOVOM SKANDALU! Madonina ćerka OTERANA sa modne revije zbog onoga što VEĆINA SRPSKIH ZVEZDA RADI!

Printscreen/You Tube

Showbiz

CEO SVET BRUJI O NOVOM SKANDALU! Madonina ćerka OTERANA sa modne revije zbog onoga što VEĆINA SRPSKIH ZVEZDA RADI!

Podeli vest

Lurd Leon, ćerka pevačice Madone, pozvana je da gostuje na jednoj modnoj reviji, ali joj je zbog toga što je zakasnila samo jedan minut bilo zabranjeno da uđe!

Naime, na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Tiktok, vidi se da Lurd dolazi na reviju brenda Mark Džejkobs u pratnji mladića, ali im obezbeđenje ne dopušta da uđe uz objašnjenje da je revija upravo počela.

 

@mickmicknyc Replying to @lindamott5 #lourdes was at the 7pm #marcjacobs show but was denied for the 6pm show. Also, I was under the impression she tries to say private but after watching the #vouge video I feel like this is not the case #nyfw #nyc ♬ original sound - New York Mickey

 

Pokušala je da ih ubedi da je puste jer je zakasnila samo jedan minut, ali je obezbeđenje blokiralo prolaz. Paparaci su dobacivali da je u pitanju Madonina ćerka, međutim, ni to nije bio dovoljno jak argument da je puste!

Foto: printscreen instagram

Lurd Leon, ćerka pevačice Madone

Lurd je nakon par minuta odustala od ubeđivanja i odlučila da dođe sat vremena kasnije, nakon završetka revije.

Mnogi su se iznenadili strogim pravilima koja čak ni ćerka pop ikone nije uspela da zaobiđe!

Kako je izgledala ova nesvakidašnja scena možete pogledati u videu ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija