• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

02.07.2015

00:40

BARBA SE NASUKAO Roditelji Vlade Georgijeva daju kuću da bi ga oženili!

Estrada

BARBA SE NASUKAO Roditelji Vlade Georgijeva daju kuću da bi ga oženili!

Podeli vest

Vlado Georgiev ostaće bez kuće u Herceg Novom, jer su njegovi roditelji rešili da prodaju nekretninu da bi mu obezbedili krov nad glavom u Beogradu

Iako se Barba tome protivi, njegova majka kaže da žele što pre da se reše te kuće kako bi naveli Vlada da se oženi i "svije svoje gnezdo".

- To što se Vlado buni za prodaju je njegov problem. Nije on pravio kuću, što se buni, neka da pare i kupi je onda je li tako?, rekla je šaljivo pevačeva majka.

Ona kaže da Vlado u kući po celo leto provodi sa društvom i da im plaća ručkove, pića, da ih vozi brodićem, i da zbog toga još sebi nije obezbedio stan u Beogradu.

- Meni je to navrh glave, moramo ga oženiti, nema mu druge, rekla je majka Borka.

Ona kaže da su se ona i suprug odlučili na ovaj potez kako bi Vlado i njegov brat mogli sebe da skuće u Beogradu. Dodaje da u Herceg Novom imaju stan i da će Vlado imati gde da bude kada dođe da uživa na moru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija