• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: puls/telegraf/Informer.rs

20.08.2015

18:30

DRAMA Madžgalj se bori sa rakom pankreasa, Dubravka Mijatović očajna

Estrada

DRAMA Madžgalj se bori sa rakom pankreasa, Dubravka Mijatović očajna

Podeli vest

Glumica Dubravka Mijatović, Madžgaljeva bivša supruga se jako loše oseća zbog svega ovoga što se Marinku dešava, a posebno je zabrinuta za njihovu ćerkicu koja je za glumca izuzetno vezana

Hitna operacija i vest da Marinko Maždgalj ima rak pankreasa, potresli su celu Srbiju, ali najviše njegovu porodicu, prijatelje, kolege i bivšu suprugu Dubravku Mijatović.

Kako bi mu pružili podršku i bili uz Madžgalja, u bolnicu su, pored njegovih najbližih, dolazile i kolege Dragan Marinković Maca, Branimir Brstina i drugi. Međutim, poseta je najteže pala njegovoj bivšoj supruzi Dubravki, koja samo što se nije onesvestila u bolnici.

- Dubravka je došla čim je operisan. Ona je bila toliko potresena, da je bukvalno jedva ušla u zgradu.Izgledala je kao da će se onesvestiti svakog trenutka. Ipak bila je u poseti kratko a zatim u suzama izašla napolje. Ona se jako loše oseća zbog svega ovoga što mu se dešava, a posebno je zabrinuta zbog njihove ćerkice, koja je za Madžgalja izuzetno vezana - priča dobro upućen izvor.

U međuvremenu, Madžgalju stiže podrška sa svih strana, a glumca u najtežoj životnoj borbi podržava cela Srbija, a u hiljadama poruka na društvenim mrežama, ljudi ističu: "Lečio si nas svojim humorom, sada je red da ti mi uzvratimo i bar malo pomognemo".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 8 godina

ovom izuzetnom coveku jako emotivnom sinu moga golege a koji zivi i radi u ovom stresnom zivotu Marinku Madzgalju zelim brzo ozdravljenje na radost svoje porodice i svih nas koji ga volimo i od njega po ozdravljenju zelimo da nam opet bude drag gost u nasim domovuima putem malih ekrana.Iskreno i od srca ti to zeli tvoja verna publika.

Cica

pre 8 godina

Bolest je ozbiljna ali kome je veka tome je i leka. Ima li mogucnosti za lecenje u inostranstvu, da organizujemo akciju pomoci. mald je covek!

Rade

pre 8 godina

Neštedeći sebe Marinko je kao i neke njegove koklege i koleginice svojom snagom duha i božijim darom za glumu i humor na sceni, pomogao Srpskom narodu da lakše preživljava ova teška vremena i na trenutke zaboravi svoju muku sve laži kojim nas bombarduju političari.Sačuvajmo našeg Marinka, ako nam je Bog takve ljude podari, za buduća vremena.Neka specijalisti sa VMA kažu svoje mišljenje za lečenje u inostranstvu i na taj način Srpskom narodu omoguće da se bar delom oduži čoveku takve duše kao što je Marinko, tako što će mu omogućiti adekvatno i uspešno lečenje!.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija