• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.01.2016

23:23

BRENA NE OSTAJE DUŽNA: Lično me je Miroslav upoznao s ljubavnicom i sinom!

Estrada

BRENA NE OSTAJE DUŽNA: Lično me je Miroslav upoznao s ljubavnicom i sinom!

Podeli vest

Miroslav Ilić naljutio se na svoju koleginicu Lepu Brenu, jer je ugostila njegovog vanbračnog sina Dervina koji je iz Amerike došao sa majkom Mirom kako bi upoznao svog oca

Brena je bila i ostala prijatelj Marije Antonović, te ju je tako rado ugostila, a odgovorila je i na prozivke Miroslava Ilića koji joj je nekada bio prijatelj. Pevačica smatra da njegovo ponašanje govori dovoljno njegovoj kulturi.

- Miroslav Ilić je neko koga smo mi uvek cenili. Mi smo s njim radili pre 28, 29 godina. Mislim da je to sastavni deo njegove kulture. Ja ću opet ponoviti da sam Miru sa kojom on ima vanbračnog sina upoznala naravno preko njega.

Ja sam sa njom i njenim sinom, ja i moja porodica ostali smo i do dana današnjeg u sasvim dobrim, drugarskim i prijateljskim odnosima. Cela moja porodica Miru Antonović i njenog sina izuzetno voli i naravno jako poštuje i meni je žao što gospodin Miroslav ima nešto protiv mene. Ja sam samo čovek i cela moja porodica, mi smo samo uzvartili jedno prijateljstvo i gostoprimstvo- rekla je Brena u emisiji Ekskluziv.

HOĆE LI OVO NALJUTITI MIROSLAVA? Devin u emisiji prvi put govori o ocu koji ga nije priznao!

POTRESNA ISPOVEST LJUBAVNICE MIROSLAVA ILIĆA: Devin je saznao ko mu je otac preko Fejsbuka!

MIROSLAV IZBEGAVA SINA: Zgrožen sam što ide na grob mog oca!

KO TO DA PLATI? Lepa Brena: Nikad u Srbiji pravi VIP rijaliti!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
beogradjanin

pre 8 godina

Ne nije bestija ona vec ,,mi,,koji smo joj dozvolili da zajahana na vratu harmonikasa ujase u hotel Jugoslavija.Zlo i parada pjanstva i kica mogla je da pocne i nazalost traje do danasnjih dana.p.s.da budemo posteni nije jedini slucaj.

zeljko

pre 8 godina

Koliko govno moras biti da ne priznas svoje dete. Ja bih ga priznao pa makar ga ciganki crnoj napravio. Trebalo je da se ugleda na Sinisu Mihajlovica , koji je odmah cim je saznao da je napravio vanbracno sina , priznao ga na prvu. Tako to radi pravo musko i pravi gospodin . Ovako niti si musko , nego obicna jajara.

MILE

pre 8 godina

Sta bre ova glumi sto je jahala po ljudima ona je preteca svih ovih silikonki i polusveta

ćela

pre 8 godina

Kada je ona beštija , šta je "gospodin" iz Mrčajevaca ?????

Ljilja

pre 8 godina

Koji seljak ovaj Miroslav. Goniti ga preko Suda. Da ga je lepo priznao, video privatno makar jedanput, ne bi bilo ovog cirkusa po novinama. Ne bi niko ni znao osim njih nekoliko.

baba

pre 8 godina

ma kakva bestija ...zlo za nacijua zajedno sa sasom su sahranili sve u kulturi l...

pavlos

pre 8 godina

tolika ujdurma oko jednog klasicnog primera neodgovornog coveka! Miroslave koliko i da li si covek pokazaces time sto ces otici na taj dnk test dokazati i sebi i drugima sta se zapravo dogadja! decko nije kriv nije birao roditelje i ne zasluzuje da ispasta zbog roditelja koji su se nekada voleli! toliko pesama o ljubavi slavuju iz mrcajevaca! ljubav jedna jedina i najiskrenija je ljubav prema deci sva su deca nasa! cemu izbegavanje dnk testa ako nije istina? a sto se tice brene logicno je da ako joj neko koga poznaje dodje u goste i ugosti! toliko!

koka

pre 8 godina

Brcanka ujahala na vratu tadasnjeg omalenog momka harmonikasa u Beograd i postala beogradzanka.

bozo

pre 8 godina

Molim da premijer Vucic presece i resi ovaj srpski cvor tj.nas srpski tradicionalni problem.Amerikanci cekaju rasplet jer radi se o njihovom americkom drzavljaninu.I to od rodjenja a ne kao Kalezic sto je 11g cekao papir da moze podici americki pasos.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija