• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

11.02.2016

20:28

BRENINA SNAJKA BEZ DIPLOME? Aleksandra Prijović nije završila ni srednju školu!

Estrada

BRENINA SNAJKA BEZ DIPLOME? Aleksandra Prijović nije završila ni srednju školu!

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Prijović upustila se u estradne vode veoma mlada, a za muzičko takmičenje prijavila se kao srednjoškolka. Kako je nakon šoua njena karijera krenula uzlaznom putanjom, pevačica je prešla na vanredno školovanje, da bi ga na kraju potpuno zapostavila

Naime, Prijovićeva je išla u Srednju tehničku školu, a kada je rešila da se bori za mesto na estradnom nebu, brojna snimanja su je onemogućila da kao ostala deca prisustvuje nastavi. Ipak, takmičenje se završilo, a ona je već izgradila karijeru, ali srednju školu još nije završila.

- Već sa 14 godina pevala je na svadbama i bilo je pitanje trenutka kada će se probiti u medijima. Kada je opomenuta da ne može toliko da odsustvuje s nastave, ona se prebacila na status vanrednog đaka. Tada je imala rok u kojem je trebalo da završi školu do januara 2015. godine, ali ona to još nije učinila. Ipak, ukoliko ne završi srednju, ostaće na obrazovanju osnovne škole, što je u današnje vreme sramota, kada postoje svi mogući uslovi za školovanje, a deca masovno završavaju fakultete. Nadam se da će se opametiti i posvetiti se obrazovanju, koje će joj, sigurno, značiti u životu – otkriva izvor blizak pevačici.

UŽIVANJE U MAJAMIJU Aleksandra Prijović u zagrljaju Filipa Živojinovića!

(VIDEO) NAPUNILI JOJ BRUS! Evo kako Prijovićeva prolazi na tezgi...

NEMA PRISTUP KOD SVEKRVE! Aleksandra Prijović: Nisam bila u Breninom delu kuće!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Боље и да нема - нег да је купила..!!

cacak

pre 8 godina

I one ce vec sutra da se hvali kako je sve sama stekla" sa ruke i rupe dve "

Zivojin

pre 8 godina

I ona uspela u zivotu, a ja zavrsavam faks i master cu, i opet nista. EJ ZIVOTE NEISPRAVNI DZOJSTIQ!!!

pedja 62

pre 8 godina

A ti breno ko da imaš nešto od škole.Pusti decu nek se vole.A zaboravila si kad si ti pevala pod šatrom

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija