• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

12.02.2016

21:59

SLAVICA SE VRAĆA U SRBIJU! Ostavila dečka u Tokiju da bi učestvovala u TLZP!

Estrada

SLAVICA SE VRAĆA U SRBIJU! Ostavila dečka u Tokiju da bi učestvovala u TLZP!

Podeli vest

Pevačica Slavica Ćukteraš dolazi čak iz Japana da bi se borila za glavnu nagradu u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", koji uskoro počinje na Prva TV

Nekadašnja "Zvezda Granda" dugo se premišljala da li da privremeno ostavi dečka fudbalera Vladu Avramova u Tokiju zbog učešća u trećoj sezoni TLZP.

- Slavica je dugo pregovarala sa čelnim ljudima Prve televizije oko učešća u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", jer od septembra meseca prošle godine ne živi u Srbiji i bilo joj je teško da se odvoji od dečka - priča Informerov izvor.

25

hiljada evra iznosi glavna nagrada u emisiji TLZP

Autorka hitova "Mrgude" i "Manastir" imala je, između ostalog, veliku tremu zbog zahtevnih imitacija i scenskog nastupa.

- Slavica se plaši da li će uspeti da uvežba sve pesme i koreografije. Malo se smirila kada su joj producenti emisije objasnili da će sa njom svakodnevno raditi tim koreografa i profesionalnih pevača - kaže izvor blizak produkciji.

Kako objašnjava naš sagovornik, pevačica se uželela scene, sa koje se povukla kada je njen dečko potpisao ugovor sa FK Tokio, a ona je otišla zajedno sa njim u Japan.

Ana Kokić vodi treću sezonu

Pevačica Ana Kokić će se prvi put oprobati u ulozi voditeljke. Kako je Informer pisao, prva pobednica ovog šoua vodiće treću sezonu emisije "Tvoje lice zvuči poznato".

- Slavica ima veliku želju da se vrati na domaću scenu. Zato je i prihvatila da učestvuje u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", gde će se boriti za nagradu od 25.000 evra - objašnjava naš izvor.

Zanosna Šapčanka je pre dve godine prvi put učestvovala u drugoj sezoni TLZP kao gost i podrška kolegi iz prve postave "Zvezda Granda" Banetu Mojićeviću.

 

Tada je priznala da je imala veliki strah pred izlazak na scenu.

- Imala sam tremu koja je meni nesvojstvena, zato što je produkcija na jednom visokom nivou, a mi smo došli nespremni. Ipak, dobro smo sve odradili - kazala je tada pevačica.

Stendap komičar u TLZP

Nenad Danilović, poznatiji kao Neša Bridžis, takođe će se boriti za glavnu nagradu od 25.000 evra u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", saznaje Informer.
Pored njega, na sceni će se naći i glumac Branislav Lečić, bivši odbojkaš Vanja Grbić, pevač Milan Dinčić Dinča, pevačica Rada Manojlović i voditeljka Sanja Kužet.

 

 

 

 

 

 


PRESELILA SE U JAPAN Slavica Ćukteraš: Tokio je nestvaran!

SLAVICA DO TOKIJA! Ćukteraš sa dečkom u Japanu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija