• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.03.2016

09:26

NE VERUJE SRPSKIM LEKARIMA! Seka: Porodiću se u Beču!

Estrada

NE VERUJE SRPSKIM LEKARIMA! Seka: Porodiću se u Beču!

Podeli vest

Seka Aleksić kaže da će se poroditi u Beču kako bi poslednje trudničke dane provela u miru, daleko od očiju javnosti. Pevačica ne može da sakrije sreću zbog činjenice da će, posle nekoliko godina bezuspešne borbe za potomstvo, konačno postati majka.

- Kada sam saznala da sam u drugom stanju, srce mi je toliko lupalo da sam mislila da će mi iskočiti iz grudi. Osećaj je čudan, ali vrlo lep - kaže Seka za "Helou" i dodaje:

- Već deset godina živim na relaciji Beograd - Beč. Tamo, kao i ovde, imam svoj dom. U Beču planiram da se porodim, ali sve je u Božjim rukama.

IMA LI ŠTA SLAĐE?! Ovako se Seka Aleksić KONAČNO oglasila o trudnoći!

SEKA RUŠI ZIDOVE Pevačica ulaže 15.000 evra u renoviranje sprata za bebu!

Seka je otkrila i da će nastupati do sedmog meseca trudnoće, a potom će se povući sa muzičke scene.

- Mislim da ću biti aktivna do avgusta, posle čega ću napraviti pauzu u karijeri kako bih se u potpunosti posvetila bebi. Znam da će moja publika to razumeti - otkriva Seka.

Veljko i ja smo neopisivo srećni

Public

Seka Aleksić otkriva da ona i njen suprug Veljko Piljikić nikada nisu imali krizu u braku zbog toga što godinama nisu mogli da dobiju dete. Pevačica ističe da je on uvek bio uz nju.
- Veljko je uvek bio smiren, kakav je u svim segmentima života. Veruje da se sve dešava u svoje vreme - tvrdi Seka i dodaje:
- Uz sav trud, nemoguće je opisati kako je moj suprug reagovao kada sam mu saopštila da sam trudna. Ta radost, taj osmeh i zagrljaj... oboje smo bili neopisivo srećni.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kidzo

pre 8 godina

To da bi detetu pisalo mesto rodjenja BEC, a ne neko seliste ko mami!

Sigmatao

pre 8 godina

Ne,nego da joj ne bi svako gledao polni organ,ipak je ona poznata pevacica i nezgodno je to.Uostalom sve pevacice su to uradile isto.

malajac

pre 8 godina

Sigurno joj manastiri i sto se molila u Becu pomoglo da konacno posle ko zna kakvog zivota postane majka.Sramte bilo pa u Srbiji si se molila i to dete da imas i malo saveti i casti trebalo da se rodi ovde a ne u Becu.Sta je njeno dete vise vazno od nase dece.Sramota

molitva

pre 8 godina

tacno. molila se i izmolila. ali treba docekati rodjenje, a plus, pozeleti da se rodi zdravo i pravo. mislim da u mnogo cemu gresi gospodja seka. ali bog je taj koji odlucuje.

Miksc

pre 8 godina

Najbolje bi bilo da nadje novu publiku van srbije.

slavica

pre 8 godina

Neveŕuje srpskim lekarima a u beckim bolnicama je najvise lekara iz srbije i sestre primitivizam ona je takva

ana beč

pre 8 godina

ja sam se porodila i u Srbiji i u Beču i neuporedivo je sve i ophodjenje prema porodilji uslovi i ostalo seka je napravila dobar izbor Bravon

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija