• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

16.04.2016

10:53

(FOTO) CECA PRAVI ĆERKI ŽURKU OD 30.000 EVRA! Diva odrešila kesu za punoletstvo naslednice!

Estrada

(FOTO) CECA PRAVI ĆERKI ŽURKU OD 30.000 EVRA! Diva odrešila kesu za punoletstvo naslednice!

Podeli vest

Ceca Ražnatović će iskeširati čak 30.000 evra za 18. rođendan svoje ćerke Anastasije! Naslednica folk dive postaje punoletna 25. maja, pa će te večeri biti priređena velika žurka u luksuznom beogradskom hotelu Hajat

Na slavlju će biti 250 gostiju, među kojima mnogobrojne Cecine kolege, političari, sportisti i biznismeni.

- Ceca je rešila da Anastasiji priredi žurku za pamćenje povodom punoletstva. Za sada je na spisku 250 gostiju, a samo za hranu i piće u ovom hotelu Ceca mora da izdvoji više od 20.000 evra. Kad se na to doda bend koji će da svira, brendirana garderoba, dekorisanje sale, srpska folk zvezda biće "tanja" za 30.000 evra - otkriva dobro obavešten izvor Informera.

Anastasija kaže za Informer da joj mama ispunjava sve želje, pa će tako biti i za njeno punoletstvo.

Nedostajaće mi tata

Anastasija priznaje da će joj tog dana veoma nedostajati otac Željko Ražnatović Arkan.
- Imam jednu rođendansku želju, a to je da mi porodica bude srećna, zadovoljna i da smo svi zdravi. To je najvažnije. Tata će mi mnogo nedostajati toga dana - iskrena je Cecina naslednica. 

- Bez lažne skromnosti, mama meni i Veljku daje i kupuje gotovo sve što joj tražimo. Ipak, osim velikog slavlja, nemam neke posebne materijalne želje za 18. rođendan. Nikad nisam bila dete koje mnogo traži, to je više Veljko. Uvek sam se držala po strani. Ipak, kao i svaka devojka mojih godina, volim dobru garderobu. Mama je to mogla da mi priušti i na tome sam joj zahvalna - kaže Cecina ćerka i otkriva da joj je proslava punoletstva jedan od najvažnijih događaja u životu:

- Svaka tinejdžerka želi da joj 18. rođendan bude spektakularan, pa tako i ja. Radujem se što će u "Hajatu" biti svi moji prijatelji, naravno i mamini gosti i kolege. Tog dana se završava detinjstvo i ulazi u ozbiljnije godine. Zato je to za mene veoma važan događaj.

CECINA ĆERKA OTVORILA DUŠU: Ceo život sam na tapetu i pod lupom!

Public

Cecina naslednica uveliko bira haljine koje će nositi na žurci, a uskoro će otputovati u porodični kuću na Kipru kako bi se odmorila pred veliki dan.

- Mama mi pomaže oko odabira haljine. Nosiću dve, prvo jednu elegantniju i dužu, a onda kraću i udobniju. Krajem meseca idem na Kipar da se odmorim i pripremim za slavlje - ističe Anastasija.

BRENIN SIN PROSLAVIO 18. ROĐENDAN! Viktor dobio 100.000 evra, tvrdi da će deo dati DECI BEZ RODITELJA!

Instagram



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MARKO

pre 8 godina

E JA SAM BRATU ZA ŽENIDBU POKLONIO DVOSOBAN STAN PA ŠTA SAD SKOROJEVIĆI JEDNI.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija