• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Palada

14.06.2016

19:16

CECA DANAS PROSLAVLJA ROĐENDAN: Imam 43, a i dalje me žele!

Estrada

CECA DANAS PROSLAVLJA ROĐENDAN: Imam 43, a i dalje me žele!

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović napunila je danas 43 godine, ali i dalje važi za jednu od najfatalnijih žena na estradi. Pevačica je priznala za Informer da se i u petoj deceniji oseća veoma poželjno i privlačno, iako tvrdi da ne slama muška srca

- Ne znam zašto ljudi misle da sam ja neka fam fatal, kada vodim potpuno miran i povučen život. Ne izlazim, ne bančim, oko mene nije horda muškaraca i udvarača - počela je na početku da se brani Svetlana.

FANOVI JEDVA ČEKAJU NOVE HITOVE Ceca završila snimanje albuma!

Međutim, nije mogla da porekne da često dobija ljubavne poruke na društvenim mrežama, da joj muškarci posle nastupa i na kućnu adresu šalju ogromne bukete cveća.

Ne umem da flertujem i da koristim tu, kako vi nazivate, moju moć nad muškarcima

- Tačno je da me obožavaoci obasipaju neverovatno pažnjom. Mislim da bi se svaka žena osećala poželjno, atraktivno i privlačno da dobije toliko komplimenata koliko od njih dobijem ja. Slagala bih kada bih rekla da se zbog sve te ljubavi koju mi pružaju i sa 43 ne osećam privlačno - poručila je Ceca.

Ništa od slavlja

Ceca je odlučila da njen 43 rođendan prođe bez pompezne žurke. Ranijih godina uvek bi u svom domu okupila najbliže prijatelje, ali je ove od toga odustala.
- Anastasiji smo napravili divan rođendan i tada sam okupila sve prijatelje. Ludo smo se proveli, pričali, đuskali. Nisam imala potrebu da ponovo pravim žurku. Neophodno mi je malo mira posle svih obaveza koje sam imala i oko ćerkinog punoletstva, ali i oko pripreme albuma.

Ona je, ipak, istakla da ne koristi svoju moć nad muškarcima:

- Nisam vam ja neka koketa. Ne umem da flertujem i da koristim tu, kako vi nazivate, moju moć nad muškarcima. Nisam ni svesna da je imam. Možda je ljudima teško da poveruju zato što sam stalno na televiziji, ali ja sam u suštini jako stidljiva osoba - otkriva Ražnatovićeva nepoznat detalj. Ona ističe i da se vodi nekim normama koje danas nisu u modi:

- Znaš, iako se dobro družim, ja ipak imam 43 godine, staromodna sam. Nikada nisam volela da preuzimam inicijativu i prva bacam udicu. Pa i u poslu sam takva, mrzi me da se slikam, da uđem u studio, da odaberem pesme. Uvek neko mora da me pokrene, da mi da motiv i vetar u leđa - priznaje pevačica.

(FOTO) DANAS NAM JE DIVAN DAN! Ovako je Veljko čestitao Ceci rođendan!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija