• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

13.09.2016

20:59

NEĆE VIŠE DA ŽIVE POD ISTIM KROVOM SA KEBOM: Seve i Igor kupuju stan u Skadarliji!

Estrada

NEĆE VIŠE DA ŽIVE POD ISTIM KROVOM SA KEBOM: Seve i Igor kupuju stan u Skadarliji!

Podeli vest

Severina i Igor Kojić merkaju luksuznu gajbu u čuvenoj boemskoj četvrti u centru Beograda

Severina i Igor Kojić kupuju stan u Skadarliji, saznaje Informer. Pevačica i njen 15 godina mlađi suprug rešili su da se isele iz kuće Dragana Kojića Kebe na Bežanijskoj kosi i sviju svoje gnezdo u centru Beograda.
Seve i Igor intenzivno merkaju stanove, a za oko im je zapao jedan koji se nalazi u čuvenoj boemskoj četvrti.

BIZARNO! SEVERINA I IGOR SEKTAŠI?! Izvadili svoju krv i nose je oko vrata!

Vezan za roditelje

Severina insistira da se isele iz Kebine kuće, u kojoj žive kada su u Srbiji

Hrvatska zvezda i Keba džunior već su dva puta išli da gledaju gajbu u Skadarskoj ulici, a sada je na red došlo i da kažu koliko para su spremni da odvoje za nju.

- Severina insistira da se isele iz Kebine kuće, u kojoj žive kada su u Srbiji. Iako su Olja i Dragan divni prema njoj, smatra da je vreme da se Igor i ona odvoje i započnu svoj bračni život. Nekoliko meseci su živeli u zajednici, ali su shvatili da je mnogo pametnije da se isele i budu sami - priča za Informer dobro obavešteni izvor blizak ovom paru.

Igor je malo teže podneo ideju da se razdvoji od roditelja, ali je spreman da ispuni i ovu želju svoje supruge.

- Njemu je to razdvajanje od mame i tate teško palo, jer je veoma vezan za njih. S druge strane, svestan je da ima dovoljno godina da se sasvim osamostali, a Severina mu pruža punu podršku u tome - dodaje naš sagovornik.

(FOTO) NIKO KAO ON: Mali Kebin se opet IZBLAMIRAO!

Keba: Ja ih podržavam

Dragan Kojić Keba kaže za naš list da mu ne smeta što sin i snajka neće više da žive s njim pod istim krovom:
- To je njihova stvar. Ja ih podržavam šta god da odluče - rekao nam je Keba.

Ona voli centar

Severina je izrazila želju da žive u strogom centru, jer najviše voli ovaj deo Beograda.

- Seve je uz Milana Popovića zavolela "krug dvojke" u Beogradu. Pre je stalno boravila u Njegoševoj, gde on ima stan i kafić, tako da je vezana za ovaj deo srpske prestonice. Ne smetaju joj brojni ugostiteljski objekti u ovom delu grada - ističe naš izvor.
 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 7 godina

Oni merkaju stan ali od cijih para ? Pa mali Keba nema nista za sta bi ga pas uhvatio i naravno da je vezan za tatu. Decko se udao !!!!!!!!!!!

Dule

pre 7 godina

Ја све нешто мослим да ће Милан да им купи стан.

Lana Schwartz

pre 7 godina

Severina bi blizu Milana...zato se,vjerovatno I udala Za ovoga maloga,da Milanu \"vadi maslo\"!\n

neko

pre 7 godina

Koga li interesuju vise ove persone, svaki cas evo njih i njihov privatni zivot u medijima, neka nesto sacuvaju i za sebe! Preporucujem!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17