• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. J.

15.09.2016

18:20

BIVŠA ILIĆEVA LJUBAVNICA: Miroslava će baš iznenaditi moja knjiga!

Estrada

BIVŠA ILIĆEVA LJUBAVNICA: Miroslava će baš iznenaditi moja knjiga!

Podeli vest

Mirjana Antonović, koja tvrdi da je pevaču Miroslavu Iliću rodila vanbračnog sina Devina, kaže da će u knjizi koju uskoro objavljuje otkriti čak i detalje iz života za koje ni sam pevač ne zna

Kako se šuška, oni se tiču njegove supruge Goce.

- Pišem o različitim temama o kojima mnogi ljudi ćute, a meni je bilo teško da pričam. Mnoge stvari koje tamo pominjem ne znaju ni moji najbliži, a kamoli Miroslav, koji misli da nešto zna - kaže Mirjana i dodaje:

- Dok smo bili zajedno, mnogo smo se voleli i naš poslednji susret je bio odraz te velike ljubavi, uz dodatne emocije pošto je i naš mali sin Devin bio sa nama. Naš susret posle mnogo godina će biti u sudnici.

BRUKA MIROSLAVA ILIĆA NE PRESTAJE: Bivša ljubavnica tvrdi da je postao ŽENA

MIROSLAV ILIĆ PRIZNAO: Spreman sam da se suočim sa Devinom!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lana Schwartz

pre 7 godina

Zeno,Kome pises knjigu?\nKo ce to da ti cita?\nKoga uopste te trivijalnosti Iz vasih zivota interesuju?\n

Ciga

pre 7 godina

Pise knjigu onima koji gledaju Farmu, Parove i slicno, a i tebi koja citas ovakve vesti.

Tanja

pre 7 godina

Ova zena je po svoj prilici jako, jako povredjena. Obicno kada neko ne preboli nekoga, vec taj bol nosi u sebi on se ovako ponasa. Ona je volela njega, a njegovo srce je "tooooliiiko veliko za sve", da samo gleda sebe. Licno se ne bih blamirala na njenom mestu. Gde si zivela kao gospodja do sada, zivi i dalje. Miseve pusti da zive na miru u svojoj rupi.

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Mirjana i Miroslav imaju sina DEVINA?! Neka je sa srećom, pravi Srbin,

gordana tarana

pre 7 godina

devin ima oca u americi.ova izgleda kokuz pa dosla da pomuze ako je sta ostalo da se izmuze od zemlje srbije?

Danas

pre 7 godina

Gospodja je zeljna medijske paznje . Ocito da nikad nije mislila o interesima svog sina , nego samo o svojim . Da je razmisljala na vrijeme o dijetetu ne bi bilo rodjeno u vezi s ozenjenim covijekom . Sve je i zivotu radila zbog svojih niskih pobuda o nazalost tako nastavlja i danas.

M2

pre 7 godina

Iz ponasanja ove zene se zakljucuje da u sustini svaki bi muskarac pobegao od nje ili takve zene. Ali bi mnogi i pazili s kim idu u krevet i sta rade.

Da li ce pisati u knjizi

pre 7 godina

.....da je njoj Krunoslav Kico Slabinac, posvetio pesmu: "Zbog jedne divne crne zene"! Inace, moram da priznam da je Mirjana jako lepa zena, i cestitke zbog toga sto je sina izvela na pravi - put! (Kako bi rekli nasi ljudi!).

Radmila

pre 7 godina

Da je Miroslav bio 'musko' ova zena nebi ni postojala ili bi se kao covek razveo ako nesto nije odgovaralo u braku.Ja se sad nebih blamirala,zavrsila u sudu sta imam i zivela svoj zivot

mrslav

pre 7 godina

Pokusavaju da ucare na svacemu.Zamisli,ona pise knjigu !  Pa sta bi bilo kada bi svako pisao knjigu kad god raskine sa nekim.I ko si ti uopste?Svesno isla u krevet sa njim,svesno zatrudnela,planski i ne pada mi napamet da kupim tvoju knjigu.\n

Petar

pre 7 godina

Jel to ona što je spavala sa svim našim pevačima???

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija