• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

18.09.2016

16:09

ZLATA O LJUBAVNOM TROUGLU SA VESNOM I RSTIĆEM: Uvek je neko nekoga prvi je*ao!

Estrada

ZLATA O LJUBAVNOM TROUGLU SA VESNOM I RSTIĆEM: Uvek je neko nekoga prvi je*ao!

Podeli vest

Pevačica Zlata Petrović odlučila je da stavi tačku na spekulacije da se dopisivala sa biznismenom Željkom Rstićem dok je on još bio u vezi sa njenom koleginicom Vesnom Zmijanac

 - Uvek je neko nekoga prvi je.ao, i Željko je je.ao pre mene, a i ja sam, bogami, je.ala pre njega. Pa i Vesna je isto radila pre Željka. I šta je tu sada nenormalno u našem odnosu? Prekipele su mi priče o tome da li je Željko bio sa mnom dok je bio u vezi sa Vesnom. Nije mi jasno zašto se toliko spekuliše oko nas dvoje. Ne bi se tolika pompa digla da sam bila u vezi sa Vesnom, a ne sa njim. Sve je to normalno i deo je života. Niko ne bira kada će mu se javiti emocije - objašnjava Zlata, koja je već nekoliko meseci u vezi sa Željkom.

Ona kaže da se nada da njihova veza ima budućnost, dok su biznismen i Zmijančeva svoju četvorogodišnju romansu okončali 2014. godine.

 - Živi se za trenutak. Meni je lepo sa Željkom, a i njemu je lepo sa mnom, da nije tako, razišli bismo se. Ne razmišljam previše o budućnosti, ali nikad se ne zna. Imam dva braka iza sebe i decu sa tim muškarcima, ali ipak, to je puklo. Jednostavno, živa sam ovog trenutka i uživam u njemu - ističe Zlata, koja tvrdi da je u odličnim odnosima sa Željkovom ženom Marinom i, kako sama kaže, njih dve su se odmah sprijateljile.

GALANTNI BIZNISMEN NE ŽALI PARA Rstić poklanja Zlati stan!

 - Marina je sjajna žena i izuzetno je poštujem. Ona je deo Željkovog života i kao takva deo je i mog, a ukoliko veza između mene i Željka ne bude funkcionisala u budućnosti, sigurna sam da ćemo se Marina i ja, bez obzira na to, družit - priča Zlata priču kao deo neke španske serije i naglašava da u njihovom odnosu nema mesta za ljubomoru, jer se savršeno zna kome pripada koja uloga.

Podsećanja radi, Zlata i Vesna su bile dobre prijateljice, ali se njihov odnos poljuljao nakon što je Zmijančeva posle izlaska iz rijatija „Farma” čula da je Petrovićeva u vezi sa njenim bivšim. Kako Zlata tvrdi, između njih dve nema konflikata, ali više ne piju kafu.

SAMO NEKA JE VESELO! Zlata peva na "Čobanskim danima", Rstić plaća!

 - Javimo se jedna drugoj kada se sretnemo i to je to. Nikada mi nismo bile najbolje prijateljice -  otkriva Zlata i dodaje da se ona i Željko nisu upuštali ni u kakvu avanturu dok je on bio sa Vesnom, iako zna da mu se i tada dopadala. Njihovoj vezi kumovala je Zorica Marković, jer se ovaj par upustio u ljubavne vode baš posle jednog druženja u Zoričinoj kafani.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maki

pre 7 godina

Za sve je kriv Zoran Kalezić, koga je Zlati preotela, svojevremeno, Vesna Zmijanac i ojadila ga za veliku lovu! Nadjite čoveka, ako hoće, ispričaće vam sve... Ovo je Zlatina mala osveta, koja se dugo krčkala, a tu su i kume svega: Goca Božinovska i Zorica Marković, koje znaju celu priču!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija