• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

17.11.2016

17:09

OTAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Ne prijaju mi laži o mojoj ćerki, ali to je sve plod ljubomore onih koji joj zavide!

Estrada

OTAC ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Ne prijaju mi laži o mojoj ćerki, ali to je sve plod ljubomore onih koji joj zavide!

Podeli vest

Otac pevačice Aleksandre Prijović progovorio je o odnosu sa ćerkom, njenoj karijeri, počecima i odnosu sa njenim izabranikom Filipom Živojinovićem

On je rekao da se ponosi svojom ćerkom i da je upravo on taj čija je želja bila da Aleksandra uplovi u muzičke vode.

- Aleksandra je bila dobro dete. Naravno da je bilo nestašluka, kao i kod druge dece - započeo je Nedeljko Prijović za Pink.rs.

Početak karijere

facebook

Nedeljko je izjavio da je on bio taj koji je želeo da se Aleksandra bavi pevanjem, te da su je prijavili na audiciju i pružili joj maksimalnu podršku.

POTRČKO! BRENINA SNAJKA IMA NOVOG SARADNIKA: Filip Živojinović postaje Prijovićkin MENADŽER!

- Moja želja je bila da se ona bavi pevanjem, a cela porodica je to podržala. Prijavili smo je na audiciju u Subotici i tako je počelo - rekao je Prijović i dodao da je Aleksandra oduvek volela da peva, kao i to da je preponosan zbog ćerkinog uspeha, ali da joj se u poslovne odluke ipak ne meša.

- Ima ona stručne ljude oko sebe koji joj pomažu u tome, ja sam tu kada joj je potreban savet - rekao je Nedeljko.

Izmišljene priče

Kao i u svakom poslu, nebitno da li je to pevanje ili nešto drugo. Čim je čovek uspešniji od drugih postoji zavist, to je relativno normalno

Nedeljko Prijović

Nedavno su se u medijima pojavile pevačicine golišave fotke, koje je objavio njen bivši dečko. Međutim, Aleksandra je demantovala da je ona na njima i rekla da je u pitanju fotomontaža. Takođe je bilo naslova o tome da je sa samo 15 godina želela da pobegne od kuće i uda se za muzičara, te da je majka uz pomoć policije vraćala.

DRAMA! Prijovićka i Filip Živojinović preživeli PAKAO U AVIONU!

Nedeljko je na sve to rekao da mu te priče smetaju, jer se radi o njegovoj mezimici, ali da je svestan činjenice da je to plod ljubomore ljudi koji joj zavide na uspehu.

- Naravno da mi ne prijaju takve priče. To su sve gluposti, nema veze sa istinom - kratko je izjavio i nije želeo više da komentariše na tu temu.

Odnos sa zetom

Nedeljko je izjavio da je zadovoljan njenim izborom sve dok je ona srećna.

instagram

- Ako se njih dvoje slažu, ja sam zadovoljan. Nisu ni meni birali, pa što bih onda ja njoj? Sa Filipom se više čujem preko telefona, a ređe odlazim kod njih u Beograd - rekao je Prijović.

SAŠA VIDIĆ O PRIJOVIĆKI: Izgledala je kao neko ko je prošao pored kontejnera, oblepljen selotejp trakom!

On se osrnuo i na naslove koji tvrde da je Aleksandra u drugom stanju.

- Još je ona mlada za to, ali opet, kad ona odluči... - kratko je rekao.

Odnos sa Aleksandrinom majkom

Aleksandra je nedavno slavila rođendan, a kako tvrde izvori njeni roditelji su se celo veče ignorisali. Da nisu u dobrim odnosima potvrdio je i Nedeljkov odgovor na pitanje o pevačicinoj majki.

- O tome ne želim da pričam - rekao je.

BRENINA SNAJKA TRUDNA?! Prijatelji pevačice tvrde da se stalno žali na vrtoglavice i mučninu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija