• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.01.2017

11:36

(FOTO/VIDEO) SEVE SE SNIMALA, a nije na jahti...

Estrada

(FOTO/VIDEO) SEVE SE SNIMALA, a nije na jahti...

Podeli vest

U sredu, 1. februara, tačno u podne na Severininoj Facebook stranici premijerno će biti objavljen video spot za novi singl "Kao"

Prema rečima onih koji su ju čuli, radi se o jednoj od najlepših Severininih balada.
 
Na Severininim društvenim mrežama, koje broje više od milion i po obožavalaca, objavljene su najavne fotografije za premijeru novog singla "Kao". Muziku i tekst za baladu koja nas uvodi u dugoočekivani 13. album, potpisuje Miloš Roganović, a aranžman potpisuje zajedno sa Filipom Miletićem i Dušanom Alagićem, Severininim dugogodišnjim saradnicima. "Kao" je prva pesma snimljena za novi album i, prema rečima onih koji su ju čuli, jedna je od najepših Severininih balada.

POGLEDAJTE GALERIJU FOTKI SA SNIMANJA:

Video spot, režisera Darka Drinovca, snimljen je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog zajedno sa Severininim bendom koji je prati poslednjih 17 godina, a premijerno će biti objavljen u sredu, 1. februara, tačno u podne na Severininoj Facebook stranici.


A POGLEDAJTE I KAKO JE BILO NA SNIMANJU:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija