• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

03.03.2017

20:50

RADA KIPI OD LJUBOMORE: Zabranjujem Harisu da sedi pored koleginica!

Estrada

RADA KIPI OD LJUBOMORE: Zabranjujem Harisu da sedi pored koleginica!

Podeli vest

Rada Manojlović kaže da joj je mučno da komentariše navodna neverstva svog dečka i kolege Harisa Berkovića i da ga zato kroz šalu savetuje da izbegava druge pevačice

Pevačica Rada Manojlović zabranjuje svom dečku Harisu Berkoviću druženje sa koleginicama da se ne bi pisalo po medijima da ju je prevario. "Zvezda Granda" priznaje da joj je mučno da čita takve napise i da zato radi sve da bi ih sprečila na vreme, iako je uverena u Harisovu vernost:

Kada muškarac i žena popričaju, odmah su prevare i varanja u pitanju. To me zamara
Rada Manojlović

- Ja i dalje verujem da je Haris onaj pravi. Nisam ljubomorna, samo mi je malo mučno da komentarišem njegova neverstva, kojih ni nema. Zato volim da mu kažem da ne dozvoljavam da na javnim događajima neka moja koleginica sedi pored njega jer već znam kakvi će se naslovi pojaviti. Onda on i ja treba da objašnjavamo zašto je ta koleginica sela pored njega, šta je ona mislila, želela i tome slično - priznaje Rada za Informer.

Na selu bi mislili da sam baba-devojka

Pevačica kaže da ne zna kada će se udati za Harisa:
- Da sam ostala u selu, ljudi bi mislili da sam baba-devojka. Tako je u manjim sredinama, ali na moju sreću, više nije pod obavezno da se do dvadesete ostvariš kao majka.

Ona, ipak, naglašava da nije ozbiljna kada izriče Harisu takve zabrane:

- Kažem to kroz šalu, jer nikom sad više nije normalno da neko može prijateljski da se druži. Kada muškarac i žena popričaju, odmah su prevare i varanja u pitanju. To me zamara - iskrena je Manojlovićeva.

Ako me Haris razočara ili prevari, šta da se radi, život ide dalje! Ali ipak ne verujem da će se to dogoditi
Rada Manojlović

Pevačica tvrdi da nikada nije posumnjala u vernost svog momka:
- Što se mene tiče, Haris ima moje apsolutno poverenje i nijednog trenutka ga ne pitam šta je istina i kako se dogodilo.

Bez obzira na to što je slepo zaljubljena, Rada ne odbacuje mogućnost da je kolega prevari:
- Ako me Haris razočara ili prevari, šta da se radi, život ide dalje! Ali ipak ne verujem da će se to dogoditi. Nama je lepo i srećni smo. Da ne verujem da je on onaj pravi, ne bih bila sa njim u vezi, već bih tražila nekog drugog.

Radin menadžer dobio sina, ona krije da li je uzela pelcer

Informer

Radin menadžer Saša Đurić proslavio je u sredu uveče rođenje sina u beogradskom restoranu "Grafičar". Osim Rade, na proslavi su bile brojne estradne zvezde: Darko Lazić, Katarina Živković, Nikolina Kovač, Andreana Čekić, Ivana Pavković i mnogi drugi. Oni su pevali i lumpovali do jutra, a Rada nije htela da nam otkrije da li je uzela "pelcer":
- Neću da komentarišem da li sam Saletu uzela "pelcer"! Priče oko toga da li želim decu su mi dosadile, a mogu misliti tek kako je publici koja sve to mora da čita. Ako se desi - desilo se! Mi planiramo, a ovaj gore se smeje.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija