• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2017

19:05

MARIJA ŠERIFOVIĆ IZNENADILA: Rodiću sebi sina!

Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ IZNENADILA: Rodiću sebi sina!

Podeli vest

Marija Šerifović će u banci sperme izabrati "materijal" za svog naslednika, kome želi da se posveti u potpunosti

Marija Šerifović poručuje da jedva čeka da rodi naslednika! Popularna pevačica za Informer ističe da priželjkuje da dobije sina, kome će dati ime Luka ili Maksimilijan. Članica žirija "Zvezda Granda" uskoro planira da ode u banku sperme u inostranstvu i tamo pronađe "materijal" za svog prvenca.

Najuspešniji projekat

Posvećena
Mog sina neće odgajati babe, dede, strine, nego ja
Marija Šerifović

- Želim da rodim sina i da se u potpunosti posvetim tom malom Šerifoviću. Ali postoji još puno stvari u životu koje planiram da uradim pre nego što se ostvarim kao majka. Ne bih volela da dobijem dete, a onda da ga odgajaju babe, dede, strine, stričevi. Hoću da ja budem ključna osoba u njegovom odrastanju - objašnjava Marija i dodaje da se ozbiljno priprema za ovu ulogu.

Napravila žurku u "Kasini"

Informer

Marija je preksinoć nastupila u beogradskom klubu "Kasina" i napravila žurku za pamćenje. Publika je više od dva sata uživala u njenim najvećih hitovima, a među gostima su se našle Mia Borisavljević, Ivana Stamenković Sindi i Anastasija Ražnatović sa svojim društvom.  

- Beba će morati da bude najuspešniji projekat u mom životu, za koji moram da imam sve vreme ovog sveta. Zbog toga ne žurim, nego puštam da sve ide svojim tokom. I garantujem da ću izabrati najbolji trenutak za majčinstvo.

Beba će morati da bude najuspešniji projekat u mom životu, za koji moram da imam sve vreme ovog sveta
Marija Šerifović

Dok se ne uputi u banku sperme, Marija je fokusirana na svoje koncerte i žiriranje u "Zvezdama Granda".

- "Zvezde Granda" su i dalje neprikosnovene. Nekad se pitam kad će kraj tog takmičenja, a onda kad pogledam rejtinge i vidim da smo četiri puta gledaniji od konkurencije, kažem da sve ima smisla i da vredi. Tajna našeg uspeha je hemija koja postoji između svih nas. Pronašli smo način kako da igramo tu igru i to je to - kaže ćerka Verice Šerifović.

Nastupi i odmor

Uprkos obavezama u emisiji, naša sagovornica ne zapostavlja ni karijeru. Jedva čeka da sledećeg meseca zakorači u avion za Los Anđeles.

- Imaću šest koncerata u aprilu u Americi. Spojiću lepo i korisno. Malo odmor, pa onda red nastupa. Tako je najbolje. U Los Anđelesu imam puno prijatelja tako da će biti lepo - priča Marija.

Tijanu niko ne zna, nema nam pomoći na Evroviziji!

printscreen youtube

Marija Šerifović, koja je sa pesmom "Molitva" 2007. trijumfovala na Pesmi Evrovizije, skeptična je kada je reč o uspehu naše ovogodišnje predstavnice na ovom takmičenju.
- Smatram da treba da postoji izbor našeg predstavnika i da publika treba da odlučuje ko će to da bude. Tako je fer. Tijani Bogićević je najveći problem to što je dijaspora ne poznaje. Mislim da ona ne može da uradi ništa i da nama ove godine na Evroviziji nema pomoći - smatra Marija.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija