• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

04.07.2017

20:52

LUKAS PLANIRA VENČANJE! Pevač spreman za novi brak čim se zvanično razvede od Sonje!

Estrada

LUKAS PLANIRA VENČANJE! Pevač spreman za novi brak čim se zvanično razvede od Sonje!

Podeli vest

Aca Lukas je toliko zaljubljen u svoju novu devojku Branislavu Pašajliju, da samo čeka dan kada će se oboje razvesti od svojih bivših partnera kako bi mogli da ozvaniče svoju vezu

Pevača Acu Lukasa trenutno očekuje ljuta bitka sa bivšom suprugom Sonjom jer bi tek trebalo da se razvedu i na papiru.

Prijateljima je već saopštio da mu se Branislava mnogo sviđa i da bi se odmah ženio!

Međutim, dok taj rat ne počne, Lukas je već nastavio svoj život i uživa u ljubavi sa brinetom iz Loznice Branislavom Pašajlijom, sa kojom je nedavno započeo vezu. Njih dvoje vreme provode u Beogradu i maksimalno su posvećeni jedno drugom.

OTKRIVAMO ZAŠTO JE LUKASU PUKAO BRAK! Sonja ostavila Acu zbog Jarića?!

Instagram

Kako saznajemo od izvora bliskog folk pevaču, on se ozbiljno nosi mišlju da s novom izabranicom stane na ludi kamen:

- Aci se trenutno privatni život raspada i jedina podrška mu je Branislava. Bukvalno mu je došla kao slamka spasa. Njih dvoje su u stvari u istom problemu. On se razvodi od Sonje, ali se i Branislava razvodi od supruga Željka, ali ne mare za to i obožavaju se. Lukas se uopšte ne šali kada je Branislava u pitanju, ona mu je vratila osmeh na lice i on planira da se ženi. Iako su njegovi prijatelji pomalo zatečeni tom informacijom, njegova sreća im je najvažnija, pa ga podržavaju u svemu. Njih dvoje trenutno borave u Beograd, ali će se ubrzo zajedno useliti u neki stan. Inače, o braku su već razgovarali jer su svesni da su stvoreni jedno za drugo i da ih prethodni promašaji ne mogu pokolebati - kaže dobro upućeni izvor.

LUKASOVA SONJA KUPUJE STAN OD 300.000 EVRA U BEOGRADU! Kreatorka započinje novi život u BURŽUJSKOM KRAJU!

Podsetimo, samo 24 sata pošto je objavio da se razvodi od Sonje, Lukas se pojavio sa Branislavom na Zlatiboru gde je imao zakazan nastup. Njih dvoje su uoči svirke razmenjivali nežnosti naočigled svih, a delovali su kao zaljubljeni tinejdžeri. Kasnije se saznalo, da je Branislava poreklom iz Loznice i da je sa suprugom živela u Crnoj Gori. Zbog veze sa Acom, odlučila je da se razvede. Za to vreme Lukasova supruga Sonja se ne oglašava, ali s vremena na vreme podeli nešto dvosmisleno na društvenim mrežama. Lukasa i Sonju čeka borba za imovinu koju su stekli u braku, kao i za starateljstvo nad ćerkom Viktorijom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 6 godina

Prosle nedelje je isao u Tursku da moli Sonju da se pomire a sad je toliko zalhubljen da bi da se zeni.Jos kao dobro obavesteni izvori znaju nesto pa to prenose nesto prenose novinarima.Malo sutra.Prevarila ga Sonja, ispao je rogonja pa sad verovatno uz novac plasira ovakve price.Rogonja, Sonja ga razvalila, karma...

Caki

pre 6 godina

Nije mu neki posao. Rasturio je porodicu Sasicu,sad je rastura doticnom "Zeljku"... Sta ce ti to prijatelju,jednom ti se vec vratilo i nisi naucio lekciju. Bijes novinare,bahatis se i pretis sluzbenicima parking servisa...sta ti stvarno mislis da si?

Polpo

pre 6 godina

A jurio do skoro za njom da ga ne ostavi i pricao da je najbolja na svetu...

nenad

pre 6 godina

Lep covek, pametan,obrazovan, kako ga ne be volele zene.I ova ce mu nataci rogove kad se navikne na novac.\n

Branka

pre 6 godina

Sta je bre razvalila Sonja obicna dr*lja iz jednog kreveta je otisla u drugi a i Aco je morao biti svestan da ako je jednom prevarila i drugi put ce Sasic nije pio nije se drogiro pa nije valjo ali tada je Aco imo vise para ma to su sve brakovi iz interesa a kd vidimo sliku zajednicku Ace i ze Branislave tek onda moze se reci da su zajedno sta ako mi je samo podrska u svemu ovome.

karma is bitch

pre 6 godina

Prvo je Sonja ostavila muza zbog Aca, pa onda i Aca, tako je i ova ostavila muza pa ce onda i??? Acaaaa\n

marko

pre 6 godina

Ne znam da li se secate ali sonja je uveliko bila razvedena od sasica kad je pocela vezu sa lukasom. Neke 3 godine. To je i sam sasic rekao za neke novine cak je rekao i da nije nikada bio\nBlizak prijatelj sa acom. Ali razvedena je bila\nVec 3 godine i sasica je ostavila jer je bio alkos. Ponelo ga je to malo slave, pa kad se osvestio shvatio da u sustini nema nista od njega i poceo da pije...

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija