• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

21.07.2017

20:58

KOLIKO KOŠTA SEVERINA? Milan Popović pevačici uplaćivao 45.000 evra mesečno!

Estrada

KOLIKO KOŠTA SEVERINA? Milan Popović pevačici uplaćivao 45.000 evra mesečno!

Podeli vest

Milan Popović pokao je je paire kojima dokazuje da je uplaćivao novac na Severinin račun, a po spisku troškova koje mu je dostavljao njen portparol Tomica Petrović

Hrvatska pevačica Severina Kojić dok je bila u ljubavi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, sa kojim ima i sina, od njega je naplaćivala sve svoje troškove i prohteve. Na papirima se vidi spisak pevačicinih troškova sa sve sumom koliko su je koštali, a sve sročeno na adresu Popovića da bi joj dao novac za sve to.

Posrednik između nje i Milana je bio pevačicin menadžer Tomislav Petrović, koji je spisak Severininih trškova dostavljao Popoviću na imejl adresu.

- U decembru 2011. godine na spisku čija je vrednost 37.500 evra stoji da Milan uplati Severini režije, troškove kreditnih kartica, telefone, knjigovodstvo, ali i čišćenje tepiha, šminku, popravku kod majstora Ljube, lizing za auto, uramljivanje... On joj je tada uplatio 45.000 evra - stoji u papirima.

Instagram

Spisak troškova za januar 2012. godine je znatno manji, te iznosi 20.000 evra.

- S obzirom na to da je Severina u ovom mesecu bila u bolnici i čekala porođaj, ona je tražila od Milana da joj da novac da bi kupila 23 parfema koji su bili za poklone. U naredna dva meseca tražila je, između ostalog, za sušilicu za veš, čišćenje stepeništa, servis klime dok su se kreditne kartice, računi za nekoliko telefona, krediti za kuće i stanove podrazumevali - saznajemo iz papirologije u koju smo imali uvid.

Iz papira smo se uverili da je Milan sve ove troškove odobravao i uplaćivao, čak više od traženog novca uz opis na uplatnici "materijalna pomoć".

- Troškovi kofera, popravka tuša, menjanje guma, hrana i piće, frizerski salon - stoji u jednom od imejlova. Vrednost nijednog spiska nije bila manja od 20.000 evra, dok je najveća uplata iznosila 45.000 evra.

Severina nije želela da prokomentariše ove navode, odnsono nije se javljala na telefon.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gospodin Grga Pitić

pre 6 godina

To ga koštalo više nego ležarina jahte na primorju

vlade

pre 6 godina

dao bi joj ja nesto za obradu, pa polako na tenane da obradjuje!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija