• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

21.08.2017

21:05

DRAMA POZNATE VODITELJKE! Suzana Mančić: Simica i ja smo ZAMALO IZGORELI U GRČKOJ!

Estrada

DRAMA POZNATE VODITELJKE! Suzana Mančić: Simica i ja smo ZAMALO IZGORELI U GRČKOJ!

Podeli vest

Suzana Mančić brodom evakuisana jer su aerodromi bili zatvoreni. U trenutku vidite dim u šumi, a već u narednom kako ozbiljan plamen guta sve pred sobom, kaže Mančićeva

Suzana Mančić je zbog požara jedva izvukla živu glavu sa ostrva Kitera! Najpopularnija loto devojka boravila je sa verenikom Simonom Ocomokosom u ovom grčkom odmaralištu u momentu kad je vatra zahvatila veći deo šume.

- Ljudi moji, ono je bilo strašno! U trenutku vidite dim u šumi, a već u narednom kako ozbiljan plamen guta sve pred sobom. U tim trenucima ne znaš šta da radiš. Ljude je uhvatila panika, počeli su da beže, da vrište. Nije mi bilo svejedno, samo sam uhvatila Simicu za ruku da se u celoj onoj gužvi i frci ne izgubimo nas dvoje - započinje priču Suzana.

Bežanje i vriska
Ljude je uhvatila panika, počeli su da beže, da vrište. Nije mi bilo svejedno, samo sam uhvatila Simicu za ruku da se ne izgubimo
Suzana Mančić

Ona kaže da je prisustvovala užasnim scenama, koje neće zaboraviti nikada u životu:

- Vrlo brzo nam je policija javila da treba da se spremimo za evakuaciju. U trenutku ne znaš ni gde da ideš ni šta da pokupiš. Mozak ti blokira u momentu, ali hvala Bogu da smo se vrlo brzo opasuljili. To je odmaralište gde su pretežno porodice sa decom, ima i dosta starijih ljudi, ne možete da zamislite haos koji je izbio. Svi su pokupili samo najosnovnije stvari i počeli da beže jer se nije znalo kad će vatrogasci uspeti da obuzdaju tu vatrenu stihiju - objašnjava Mančićka.

Voditeljka kaže da je problem nastao kada su morali da se evakuišu sa ostrva:

- Prvo smo krenuli ka aerodromu da se evakuišemo, ali smo otprilike na pola puta saznali da su svi letovi otkazani zbog gustog dima. Da vam ne pričam koja se kolona i gužva stvorila na toj deonici.
Ipak, njen verenik Simon Ocomokos je relativno brzo uspeo da se čuje sa prijateljima koji imaju brod.

 

 

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on Jul 15, 2017 at 2:45pm PDT

 

- Simon je sve vreme bio na telefon. Njegov dugogodišnji prijatelj ima brod i sva sreća da su bili udaljeni od Kitere svega 15 minuta, tako da je brzo došao po nas. Svi smo se potrpali kod njega. Zvali smo sa nama i ljude koje znamo i koje ne znamo. Brzo posle našeg ukrcavanja nestalo je i struje i signala za mobilni. Na sreću, i ostali brodovi koji su bili u neposrednoj blizini pokupili su sve turiste, tako da je taj deo ostrva gde je bio haos brzo evakuisan. Hvala dragom Bogu da niko nije nastradao.

Svake godine istražujemo novo ostrvo

Suzana u šali dodaje da će sledeći put dobro razmisliti kada bude birala ostrvo koje žele da istražuju.
- Nama je uvek polazna tačka Pilion. Odatle onda idemo na druge lokacije. To nam je postala tradicija, da istražujemo nove predele i ostrva. Vala, sledeći put biram mesta gde ima manje šume i mogućnosti da se desi neki problem. Šalim se, naravno, takve stvari ne možeš da predvidiš. Sad mi je smešno, a u tim momentima nije bilo ni najmanje.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pepi

pre 6 godina

Nedao ti Bog da si morala u ratu tako preko noci sve ostaviti i krenuti u nepoznato. Do kada ce ovakvi mediokriteti popunjavati medijski prostor. Cuj njoj bilo stravicno i pamtice scene za citav zivot. E da si americka zvezda pa da ti shvatim pricu!

Stojan

pre 6 godina

Nije ona kriva za to sta se vama desilo i kako ste se mucili za vreme rata. I sta bi bilo da je americka zvezda, mislite hteli biste da citate on takvoj koja bi iscenirala i vecu tragediju samo da bi svi pisali o njoj.

Pepi

pre 6 godina

Стојане, баш ми је драго због Вас што се Ви нисте мучили за време рата.

Sale

pre 6 godina

U pravu si,drze je na naslovnim stranama vec tri dana,ni krivu ni duznu,zaboravljenu od svih..daju prostor nekome ko i uopste ne zasluzuje da bude u novine,ko i svaka starleta,doduse matora,nazalost to je nasa realnost.

Predrag Vranješ

pre 6 godina

Добар си, Пепи, врло добар!

petar

pre 6 godina

bila bi velika steta da je izgorela zajedno sa tim matorim Grkom

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija