• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

22.08.2017

20:39

SAŠA POPOVIĆ ŠALJE KARLEUŠU NA EVROSONG! Direktor Granda lobira na RTS za "MALU OD SKANDALA"!

Estrada

SAŠA POPOVIĆ ŠALJE KARLEUŠU NA EVROSONG! Direktor Granda lobira na RTS za "MALU OD SKANDALA"!

Podeli vest

Saša Popović spreman je da plati najbolji tim stručnjaka koji bi pripremili nastup Jelene Karleuše za takmičenje koje je naredne godine u Lisabonu. On trenutno pokušava da ubedi RTS da prihvate da JK otputuje u Portugal

Direktor "Granda" Saša Popović pregovara sa RTS da pošalje pevačicu Jelenu Karleušu na Evrosong! Muzički mag spreman je da odreši kesu kako bi članica žirija "Zvezda Granda" okupila tim stručnjaka koji će napraviti pesmu, spot i pripremiti njen nastup ukoliko prethodno uspe da postigne dogovor sa Javnim servisom.

Spremio pare
Popović je obećao RTS da će snositi sve finansijske troškove odlaska srpskog predstavnika na Evrosong

Popović čvrsto veruje da bi Karleuša drastično povećala šanse Srbiji da trijumfuje naredne godine u Lisabonu, gde će biti održan 63. po redu Evrosong.

- Saša veruje da ima recept za pobedu na ovom takmičenju, a to su: pesma koja lako ulazi u uši, dobra riba koja je pritom skandal-majstor i eksplozivan nastup. Sve to ima u Karleuši! Ozbiljno je razgovarao sa Jelenom o tome i predložio joj da finansira njen odlazak na Evrosong. Ona želi, ali samo pod uslovima koje je iznela: da sama izabere pesmu i osmisli nastup jer ne želi da se blamira. Popović je pristao na to i rekao da će iskeširati autore numere, stiliste, kostimografe, plesače, led ekrane, pirotehniku, lokacije za snimanje spota, sve što bude tražila - priča dobro obavešten izvor za Informer.

JK I LUKAS POSTAVILI ULTIMATUM SAŠI POPOVIĆU: Daj 100.000 evra ili idemo iz žirija Zvezda Granda!

Public

Zna šta hoće
Moj uslov za odlazak na Evrosong je: Ja biram pesmu, ja osmišljavam nastup, niko mi se ne meša
Jelena Karleuša

On dodaje da najveći problem predstavlja RTS, koji bi trebalo da pristane na njihove uslove.
- Popović trenutno pregovara sa Javnim servisom. Obećao im je da će snositi sve finansijske troškove odlaska srpskog predstavnika na Evrosong, kao i da je spreman da plati i kotizaciju. Naznačio im je i da mogu da očekuju besplatnu reklamu kroz Grandove emisije. "Zvezde Granda" su veoma popularne u dijaspori, što bi moglo da donese i veliki broj glasova - ističe naš sagovornik.

Karleuša je i sama nedavno potvrdila da će ići na Pesmu Evrovizije samo ako joj RTS dozvoli da sama odabere numeru i osmisli celokupan nastup.
- Moj uslov za odlazak na Evrosong je: Ja biram pesmu, ja osmišljavam nastup. Niko mi se ne meša. Inače, ne smarajte me više na tu temu - napisala je Jelena na svom Tviter nalogu.

(VIDEO) PRVI KARLEUŠIN NASTUP KADA JE IMALA 16 GODINA! Tada je bila OTKRIĆE GODINE!

RTS kriv za loše plasmane Srbije

printscreen/Instagram

Karleuša je urednici zabavnog programa RTS Oliveri Kovačević poručila da je ta medijska kuća odgovorna za katastrofalan plasman Tijane Bogićević prošle godine.
- Izvinite, Olja, ali pravo RTS da bira predstavnika za Evrosong je isto kao da bira sastav reprezentacije u fudbalu jer RTS to emituje - napisala je "mala od skandala" na Tviteru, na šta joj je Olivera odgovorila da nikada nisu dobili naznaku da Jelena želi da se takmiči.

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
florida

pre 5 godina

Sasa patuljak dobra riba isto kao ti frajer metar izilet rosav .Jelena nije cak nilepa kada skine sminku 5 kg gita na licu.Sta reci nasa estrada velika seljanija to covek vidi kada ode Usa koliko smo primitivni.

ta ti je već kaput

pre 4 godine

Ona će pre da otegne nego sto ce da ide

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija