• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2017

19:56

(FOTO) IMAĆEMO JOŠ DECE! Željko Joksimović planira još naslednika sa Jovanom!

Estrada

(FOTO) IMAĆEMO JOŠ DECE! Željko Joksimović planira još naslednika sa Jovanom!

Podeli vest

Željko Joksimović ludom žurkom proslavio rođenje bliznakinja. Supruzi cele večeri pevao pesmu "Jovano, Jovanke", ona ga gledala iz porodilišta preko "lajva"

Željko Joksimović planira još naslednika sa svojom suprugom Jovanom Joksimović. Tek što je dobio bliznakinje Anu i Srnu, popularni pevač je rekao da nema nameru da se tu zaustavi.

(EKSKLUZIVNI VIDEO) JOVANA I BLIZNAKINJE IZAŠLI IZ PORODILIŠTA! Dočekali ih Željko i Kosta!

Pita se i supruga

- Deca su najveće bogatstvo i smatram da ih treba imati što više. Tako da je i meni velika želja da sa Jovanom imam što više naslednika. Mislim da bi bilo skroz u redu da Kosta dobije bar jednog brata, a nemam ništa protiv i da još neka princeza uđe u naš dom. Da li će se to i kada desiti, ne zavisi samo od mene. Pita se i druga strana - rekao je Željko kroz smeh.

Aleksandar Jovanović Cile

Bogatstvo
Deca su najveće bogatstvo i smatram da ih treba imati što više
Željko Joksimović

Pop pevač ističe da su on i supruga navikli na nespavanja još sa sinom Kostom, tako da im to neće teško pasti ni sada, a i eventualno kada stigne još naslednika.

- Neprespavane noći nisu novost za nas, ali ćemo se potruditi da nađemo pomoć koja će nam olakšati sve to. Hvala Bogu pa imamo i veliku familiju - zaključuje Joksimović.

Aleksandar Jovanović Cile

Mina Joksimović: Jedna sestra liči na mene

Željkova ćerka iz prvog braka Mina tvrdi da je jedna bliznakinja ista ona.
- Jako mi je drago što Srna liči na mene, to moram da kažem. Presrećna sam što sam pored brata dobila i dve sestre. Nažalost, još nisam stigla da odem do bolnice da ih vidim, ali to ću uraditi što pre - rekla nam je Mina.

S druge strane, njegova majka Vesna smatra da je vreme da i drugi sin malo poradi na potomstvu:

- Dosta je Željku četvoro dece, treba i ovaj mlađi sin da ga stigne, ako Bog da i prestigne. Saša ima jednog sina, tako da je on na redu - kazala je kroz smeh ponosna baka.

Joksimović je povodom rođenja bliznakinja Ane i Srne preksinoć napravio gala žurku u jednom beogradskom klubu.

Srećni tata se prvi latio mikrofona i započeo mini-koncert pesmom "Jovano, Jovanke", koju je posvetio supruzi.

KUM SRĐAN U JUTARNJEM PROGRAMU čestitao Joksimovićima rođenje dece!

Aleksandar Jovanović Cile

Žurka do zore

Lepa voditeljka ga je sve vreme preko "lajva" gledala uživo iz porodilišta, gde je i dalje sa njihovim ćerkama.

Ružić: Dobro im ide pravljenje dece

Ministar Branko Ružić poželeo je Jovani i Željku da nastave sa širenjem porodice.
- Želim im da nastave da rade na natalitetu, pošto vidim da im dobro ide. Pokazali su da rade na populacionoj politici i to je jako pohvalno. Samo napred - kazao je Ružić.

Još dečaka
Mislim da bi bilo skroz u redu da Kosta dobije bar jednog brata, a nemam ništa protiv i da još neka princeza uđe u naš dom
Željko Joksimović

- Željko se posle ovog specijalnog nastupa posvetio gostima na proslavi, a Jovana je iz bolnice nastavila da prati kako teče veselje. Za dobru atmosferu pobrinule su se Joksimovićeve brojne kolege. Lepa Brena je otpevala nekoliko pesama, a mikrofona su se latile i Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Romana Panić, Jelena Tomašević, Haris Džinović, Aco Pejović, Dženan Lončarević i drugi - priča izvor Informera koji je te večeri slavio sa Željkom.

Ceca srela ljubavnika iz spota

Aleksandar Jovanović Cile

Ceca se na Željkovoj proslavi srela sa svojim ljubavnikom iz spota za pesmu "Kukavica", manekenom Goranom Andrejićem. On se našao za istim stolom sa Ražnatovićevom, Romanom Panić i producentom "Granda" Žikom Jakšićem. Folk zvezda i Andrejić su pre 24 godine snimili kultni spot.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija