• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.10.2017

17:24

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ODBRUSILA NA PROZIVKE: Nisam znala ni da pevam dok nisam upoznala Filipa!

Estrada

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ODBRUSILA NA PROZIVKE: Nisam znala ni da pevam dok nisam upoznala Filipa!

Podeli vest

Pevačica ne krije da joj je dečko dosta pomogao u karijeri, ali vrlo oštro odgovara na priče da je on zaslužan za njen uspeh

Aleksandri su, što je bilo i sasvim očekivano, dosadile pomenute priče, pa je na ironičan način odgovorila na iste.

- Bez njega ne bih bila ništa, on je sve uradio. Kada sam upoznala Filipa, onda sam počela i da pevam, pre toga nisam znala... - rekla je Prijovićeva, a onda je istakla kako nema problem da prizna to da je oduvek mogla da računa na pomoć svog dečka, koji je uvek tu za nju.

- Mnogo mi je pomogao, uvek ću to reći. On je jedini čovek koji je tu za mene u svakom trenutku - bila je iskrena Aleksandra.

Pored Filipa, najveći oslonac joj je porodica, naročito baka i deka koji ne kriju ogromno zadovoljstvo zbog njenog uspeha i kaže da neretko i zaplaču od sreće.

- Oni su najsrećniji na svetu što sam ja uspela u ovome što ja radim. Kada me vide srećnu, verovatno zaplaču da ja i ne znam. Videla sam puno puta i roditelje, baku i deku da zaplaču. Oduvek sam imala podršku svoje porodice, uvek pričam to da ih volim najviše na svetu, da su uvek tu za mene i da sam najsrećnija zbog toga - kaže Prijovićeva.

Instagram

- Uvek pričam o baki i deki sa nekom posebnom emocijom, jer je stvarno to tako. Uvek smo imali poseban odnos, kod njih je sve moglo. Deka mi je uvek govorio: "Samo da ti sebi kupiš stan, kad to doživim mogu da umrem". Kada sam kupila stan, on je toliko plakao... I on i baka. Kada njih dvoje vidim da plaču, onda mi ne bude dobro - emotivno je rekla Aleksandra za emisiju Premijera.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija