• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

17.11.2017

20:30

JK TRAŽI 5.000 EVRA DA OKAČI JEDNU SLIKU, SEKA RADI SVE NA KOMPENZACIJU! Najplaćenije pevačice trguju uticajem na internetu!

Estrada

JK TRAŽI 5.000 EVRA DA OKAČI JEDNU SLIKU, SEKA RADI SVE NA KOMPENZACIJU! Najplaćenije pevačice trguju uticajem na internetu!

Podeli vest

Jelena Karleuša debelo naplaćuje u kešu sve što reklamira društvenim mrežama! Seka Aleksić oglašava tuđe proizvode za džabe, ali traži da joj pošalju robu

Jelena Karleuša je jednom brendu tražila 5.000 evra da ih izreklamira na Instagramu, dok njena koleginica Seka Aleksić ovakve ustupke čini za džabe, ali na kompenzaciju.

Puno košta
Jedan domaći brend je želeo da ih JK ispromoviše na Instagramu, pevačica im odvalila tarifu

Pop diva želi da unovči svoju popularnost na ovoj društvenoj mreži, jer ima preko milion pratilaca, a Aleksićeva pristaje da promoviše bez nadoknade, a da zauzvrat dobije besplatnu robu.

Milioni pratilaca

Kako saznaje Informer, jedan domaći brend nedavno je kontaktirao sa Karleušom i ponudio joj saradnju, a ona im je otvoreno rekla koliko košta njena usluga reklamiranja.

- Pozvali su Jelenu i pitali je da joj pošalju garderobu da se slika u njoj i postavi na Instagram. Ona je rekla da to košta 5.000 evra, i to samo jedna fotka - navodi naš izvor.

Do saradnje nije došlo, jer je to domaćem brendu bilo preskupo.

- Oni nisu imali da iskeširaju tu lovu. Pretpostavljali su da će im Karleuša tražiti pozamašnu cifru jer ima preko milion pratilaca na Instagramu i skoro isto toliko na Fejsbuku, ali nisu očekivali baš toliku tarifu. Bili su malo razočarani jer su verovali da će JK imati razumevanja da jedan mali brend u Srbiji nema toliko para, ali dobro, šta da se radi - objašnjava naš sagovornik.

Karleuša: Ceca je glupa ko ku*ac

Jelena Karleuša je dobila još jednu tužbu od Svetlane Ražnatović jer je izjavila da je "Ceca glupa ko ku*ac". Pop pevačica je o ovome obavestila svoje pratioce na društvenoj mreži Tviter i stavila ljutoj suparnici do znanja da je poziv na sud neće sprečiti da je i dalje vređa.

- Obaveštavam javnost da me je Nanogica tužila zbog rečenice "Ceca je glupa ko ku*ac" - napisala je JK i nekoliko puta ponovila ovu uvredu.

S druge strane, mnogo lakša osoba za saradnju je Jelenina koleginica Seka Aleksić, koja radi isključivo za kompenzaciju. Ona je zahvaljujući reklamama na društvenim mrežama opremila sobu za sina, dobila opremu za trening, hranu i još mnogo stvari.

Sa Sekom je lakše

- Sa Sekom se zna kako ona funkcioniše kada je u pitanju reklamiranje na Instagramu. Ona radi za kompenzaciju, što znači da treba da joj pošaljete određenu zalihu robe koju reklamira - kaže naš izvor.

Nina i Goca reklamiraju sve živo na Instagramu

Voditeljka Nina Radulović i pevačica Goca Tržan reklamiraju šta stignu na društvenoj mreži Instagram. Bivša žena Branislava Lečića ne bira sa kim će sarađivati, pa se tako fotka za salone nameštaja, hvali tapete, šalje posetioce u cvećare...

S druge strane, Goca uglavnom sklapa dogovore sa buticima, jer joj garderoba najviše treba zbog javnih nastupa. Nekoliko godina je i zaštitno lice jednog proizvođača automobila, pa se tako godinama vozi besplatno.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija