• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Spasojević

11.01.2018

19:19

ILIĆEV NEPRIZNATI SIN USVAJA DEČAKA KOG JE OSTAVIO OTAC! Navodni naslednik folk pevača učinio dobro delo!

Estrada

ILIĆEV NEPRIZNATI SIN USVAJA DEČAKA KOG JE OSTAVIO OTAC! Navodni naslednik folk pevača učinio dobro delo!

Podeli vest

Devin Antonović već pet godina brine o malom Ejdenu, koji je doživeo istu sudbinu kao i on - i njega je tata napustio dok je bio beba

Vanbračni sin Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, Devin, odlučio je da usvoji dečaka kog je napustio otac!

Nepriznati naslednik Slavuja iz Mrčajevaca već pet godina brine o malom Ejdenu, na koga se sažalio jer ga je, kao i njega, tata ostavio dok je bio beba.

Sudbina ih spojila

Devin ovog osmogodišnjaka već smatra svojim sinom, a bivša Ilićeva ljubavnica Mirjana ga gleda kao unuka. Ejden je novogodišnje i božićne praznike proveo upravo sa njima u Čarlstonu u Americi.

Zove ga tata
Dečak obožava mog sina i zove ga "tata", predivno je gledati ih zajedno
Mirjana Antonović

- Devin brine o Ejdenu od detetove treće godine, a dečak ga zove "tata". Biološki otac ga je napustio dok je bio beba, a majka zbog zdravstvenih problema nije u mogućnosti da se stara o njemu. On trenutno živi kod rođaka, koji nisu baš u dobroj finansijskoj situaciji, ali je gotovo stalno sa Ilićevim vanbračnim sinom. Devin se toliko vezao za Ejdena da je odlučio da ga i zakonski usvoji - otkriva dobro obavešten izvor Informera.

Informer

Mirjana Antonović i Ejden

Naš sagovornik ističe da je Ejden već neko vreme ravnopravan član porodice Antonović, te da je prisutan na svakom njihovom slavlju.
- Cela porodica ga mnogo voli i raduju se što će ga Devin zvanično usvojiti. On će uskoro podneti zvanični zahtev, pa će čekati odluku nadležnih organa. Devin je rastao bez oca Miroslava, pa se zato i vezao za Ejdena. Smatra da ih je sudbina spojila jer ima šansu da nekome pruži ljubav koja je njemu bila uskraćena. I njegova majka Mirjana govori o Ejdenu kao o svom unuku, a dečak njoj tepa "Mimi" - dodaje naš izvor.

KONAČNO PROGOVORILA SUPRUGA MIROSLAVA ILIĆA! Šokirala izjavom o njegovoj ljubavnici Mirjani!

Kao rod najrođeniji

Devin se brine o Ejdenovom školovanju, kupuje mu igračke i garderobu, a vodi ga i na putovanja.
- Bili su na zimovanju, zajedno se sankaju, prave Sneška Belića, nerazdvojni su. Čak i domaće zadatke radi s njim - priča naš sagovornik.

Bivša ljubavnica Slavuja iz Mrčajevaca, Mirjana, priznaje da se i ona emotivno vezala za dečaka kog je otac napustio.
- Volim Ejdena, ali Devin donosi odluke u vezi sa njim. Dečak obožava mog sina i zove ga "tata". Predivno je gledati ih zajedno. Svi ga volimo kao da nam je najrođeniji - poručuje Antonovićeva.

Devin: Žao mi je što ću oca dobiti preko suda

Public

Devin je tužio Miroslava Ilića i zahtevao utvrđivanje očinstva, pošto pevač uporno negira da je dobio vanbračno dete sa Mirjanom.
- Krivo mi je što je to moralo da dođe do Ministarstva pravde, jer sam želeo da se to završi privatno između nas dvojice. Žao mi je što ću oca dobiti preko suda. Ništa nisam tražio od njega, sem da se upoznamo i popričamo - izjavio je Antonović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija