• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

18.01.2018

16:08

ANABELIN MUŽ NA UDARU BIVŠE: Brije glavu zbog testa na narkotike!

Estrada

ANABELIN MUŽ NA UDARU BIVŠE: Brije glavu zbog testa na narkotike!

Podeli vest

Jasmina Skender, koja sa biznismenom Andrejom Atijasem ima sina, nastavila da iznosi prljav veš o njemu

Jasmina Skender, koju je sadašnji Anabelin muž Andrej Atijas ostavio u šestom mesecu trudnoće, tvrdi da se on ošišao na ćelavo kada mu je zatražila da uradi test na narkotike. Bivša izabranica bosanskog biznismena ne prestaje da iznosi prljav veš o njemu na društvenim mrežama. Sada je otišla korak dalje, pa aludira na to da se Atijas drogirao (U kosi se najduže zadržavaju narkotici. Test iz dlake može da otkrije da li je neka osoba u prethodnih 90 dana uzimala drogu).

Sramota od 400 evra

- Hoćeš li se opet ošišati na ćelavo ako te pozovem na test za narkotike? Žao mi je da ti se glava mrzne. Hladno je - napisala je Skenderova na svom Instagram profilu, ali se tu nije zaustavila.

Informer

Jasmina sa sinom

Jasminu je naročito iznerviralo to što se u medijima pojavilo da je Andrej njihovom

Test
Hoćeš li se opet ošišati na ćelavo ako te pozovem na test za narkotike?
Jasmina Skender

sinu Leonu redovno plaćao alimentaciju od 100 evra, kao i da mu je ona u međuvremenu zabranila da ga viđa.
- "Tetkice", izdržavanje deteta nije četiri uplatnice po 100 evra. Sin ti ima pet i po godina. Znači, fale još 62 uplatnice. Što njih nisi dao novinarima? Osim toga, za te jadne i bedne četiri uplate dala sam ti adresu moje mame. Znaš da ne bih tu "sramotu" uzela u ruke nikada - nastavila je Skenderova s prozivkama.

Ona je Andreja prozivala i zbog toga što se na neplaćanje alimentacije izgovarao lošom finansijskom situacijom.

Alimentacija
Tetkice, izdržavanje deteta nije četiri uplatnice po 100 evra
Jasmina Skender

- "Biznismenu", daj novinarima i drugu stranu te tužbe, gde si napisao da si loše imovinske situacije, nezaposlen i da si za alimentaciju voljan plaćati zakonski minimum - odbrusila mu je Jasmina.

S druge strane, osoba bliska Andreju i Anabeli ispričala je potpuno drugačiju verziju.
- Andrej nije bežao od odgovornosti, kao što ona priča. Prihvatio je sve obaveze i plaćao je alimentaciju detetu u iznosu od 200 konvertibilnih maraka, odnosno 100 evra. Problem je nastao kada mu je Jasmina zabranila da viđa sina i tada ju je tužio - tvrdi izvor i dodaje da je Jasmina za alimentaciju tražila 4.000 evra.

Borba preko tabloida

- Alimentaciju je plaćao sve dok mu sud nije naložio da prestane to da radi, jer Jasmina pozive za suđenja uporno nije primala na adresu na kojoj je uredno podizala alimentaciju. Zamislite, pa ona mu je tražila da mesečno plaća 4.000 evra, a on ima platu 1.000 evra. Pa gde to ima?! I što se, poput ostalih roditelja, za prava svog deteta ne izbori na sudu, na kojem se i dalje ne pojavljuje, već putem tabloida - bio je jasan izvor blizak paru Atijas.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija