• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

23.01.2018

10:40

LJUBOMORKO! Filip terao Priju da SKINE SEKSI FOTKU sa Instagrama!

Estrada

LJUBOMORKO! Filip terao Priju da SKINE SEKSI FOTKU sa Instagrama!

Podeli vest

Sin Bobe Živojinovića Filip Živojinović terao je devojku Aleksandru Prijović da ukloni seksi fotografiju sa Instagrama! Pevačica je juče objavila provokativnu sliku, na kojoj pozira naga u bademantilu, dok su joj grudi u prvom planu

Zanosna Prija dobila je gomilu komplimenata, ali i nekoliko poruka u kojima su joj muškarci detaljno objašnjavali šta bi joj sve radili kad bi je dohvatili.

- Ti komentari su baš iznervirali Filipa. Njemu inače ne smeta to što Aleksandra fura seksi imidž, stvarno je podržava u tome jer je mlada i zgodna i ima šta da pokaže. Ipak, u nekim situacijama mu proradi muška sujeta i ljubomora. Kad je video da joj momci pišu kako je vrela i čak ostavljaju brojeve telefona, tražio joj je da izbriše fotografiju sa Instagrama - priča dobro obavešten izvor.

Informer

On dodaje da je odmah krenula rasprava pošto pevačica nije želela da ga posluša.

- Ipak, na kraju su uspeli da smire strasti i pronađu rešenje. Aleksandra mu je obećala da će obrisati sve vulgarne komentare, a sliku zadržati na ovoj društvenoj mreži. Filip je na to pristao - objašnjava naš sagovornik.

Pevačica je nedavno izjavila da bi u svakoj vezi trebalo da ima ljubomore jer je ona dokaz ljubavi.

- Poverenje u vezi je važno, ali ljubomore mora makar malo da postoji. Ako je nema, to znači da je mene baš briga šta on radi, gde je i s kim. Čim brinem o tim stvarima, znači da ga volim. Isto važi i za njega. To je ljubav - poručila je Prijovićka.

A evo i fotke zbog koje je sve počelo...

Informer


Poludeo zbog vulgarnosti
Muškarci su detaljno objašnjavali šta bi radili Aleksandri kad bi je dohvatili, što je zasmetalo Filipu



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija