• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Spasojević

31.01.2018

15:15

BIVŠA ZAOVA NAHVALILA KARLEUŠU: Ona se nije udala za Bojana zbog love

Estrada

BIVŠA ZAOVA NAHVALILA KARLEUŠU: Ona se nije udala za Bojana zbog love

Podeli vest

Danijela Karić tvrdi da Jelena Karleuša nije poput mnogih drugih devojaka želela da uđe u porodicu Karić zbog bogatstva već zato što je volela Bojana

Danijela Karić tvrdi da pevačica Jelena Karleuša nije bila u braku sa Bojanom Karićem zbog love! Ona ističe da je mnogo devojaka zbog novca pokušavalo da se uda za naslednike dinastije Karić, ali da su se srpska zvezda i njen brat od strica voleli.

Ćerka Hafe i Dragomira Karića kaže da bez obzira na to što je Jelenin i Bojanov razvod bio buran, i dalje ima lepo mišljenje o njoj.
- Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje - ističe Danijela, koja na pitanje da li će joj drugi članovi poznate dinastije zameriti što hvali bivšu snajku, odgovara:

POŠTOVALE SE                  S Jelenom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki          Danijela Karić

- Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje.
Naslednica bogate imperije podseća da se i ona razvela od Nikole Martića, te da je upravo zato svesna da samo Jelena i Bojan znaju zbog čega je došlo do kraha njihovog braka.
- Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude - smatra Danijela.

Informer

Druge žele lovu
Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih Danijela Karić

Ona dodaje da je i posle Karleušinog raskola sa porodicom Karić bila na njenim nastupima:
- Išla sam na njene koncerte i super se provela. Njeni nastupi su odlični. Opet bih otišla da je slušam, što da ne.
Karleuša i sin Slavice i Sretena Karića venčali su se 23. septembra 2004. godine. Na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u "Vili Jelena" sklopili i građanski brak, posle čega je usledilo svadbeno veselje. Međutim, brak je pukao već u martu 2005. godine, a pričalo se da je Jelena supruga prevarila sa telohraniteljom, što je ona demantovala. Bojan se dve godine kasnije oženio Mašom Nikolić, koja mu je rodila dvoje dece, a pevačica se 2008. udala za fudbalera Duška Tošića, sa kojim ima dve ćerke.

Karleuša: Naravno da se nisam udala zbog para

printscreen instagram

Karleuša ističe da je kod muškaraca najmanje privlači novac i bogatstvo, te da to važi i za njenu vezu i brak sa Bojanom.
- Za bivšeg muža Bojana Karića nisam se udala zbog para. Srećna sam što sam se razvela od njega, jer da nisam, nikad ne bih bila sa Duškom, kog volim najviše na svetu. Nikada nisam pljuvala Bojana, a što je još bitnije, nije ni on mene. Zahvaljujem se porodici Karić što nikad nisu govorili ništa ružno o meni - poručuje pevačica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija