• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

09.05.2018

19:19

JOKSIMOVIĆEVI ĆE ISKEŠIRATI 200.000 EVRA ZA NAMEŠTAJ: Evo kako će pevač i voditeljka opremiti luksuznu VILU NA SENJAKU!

Estrada

JOKSIMOVIĆEVI ĆE ISKEŠIRATI 200.000 EVRA ZA NAMEŠTAJ: Evo kako će pevač i voditeljka opremiti luksuznu VILU NA SENJAKU!

Podeli vest

Željko i Jovana Joksimović iskeširaće 200.000 evra kako bi opremili luksuznu vilu na Senjaku koju su kupili od ćerke i zeta Miroslava Miškovića, Ivane i Gorana Karića

Oni su se dogovorili da u novi dom prenesu nameštaj iz svog stana sa Zvezdare, ali je Jovana želela da dokupe još ponešto kako bi im kuća bila što lepša.

Jovana želi novo
I pored toga što već imaju kvalitetan nameštaj, koji su donosili sa raznih strana sveta, Jovana želi da u porodični dom unese nešto novo

- I pored toga što već imaju kvalitetan nameštaj, koji su donosili sa raznih strana sveta, Jovana, kao i svaka žena, želi nešto novo da unese u porodični dom. Za to zadovoljstvo Željko će morati da iskešira između 150.000 i 200.000 evra - kaže izvor blizak paru.

On dodaje da pevač smatra da je to nepotrebno, ali želi da njegova supruga bude srećna i zadovoljna, pa je bez razmišljanja pristao da joj ispuni želju.


- Željko i Jovana, pored toga što prodaju dva stana, moraju da dignu kredit od 1,5 miliona evra kako bi isplatili vilu. Reč je o ogromnoj svoti novca, koju će vraćati narednih 20 godina. S jedne strane, Željko je svestan da im nisu potrebni dodatni troškovi, ali s druge strane želi Jovani da ispuni svaku želju kako bi joj pokazao koliko je voli i koliko je srećan što mu je rodila troje dece. Jovana se već bacila u potragu za stvarima koje će njihov dom upotpuniti i učiniti lepšim - završava priču naš sagovornik.

JOKSIMOVIĆI SVE RASPRODAJU DA BI ISPLATILI MIŠKOVIĆE! Evo odakle voditeljki i pevaču pare za kupovinu TAJKUNSKE VILE!

(FOTO) JOKSIMOVIĆI KUPILI VILU OD 2.500.000 EVRA od Ivane Mišković i Gorana Karića!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 5 godina

Lepo je kad su ljudi uspesni i zarade velike pare, ali pored vile i namestaja, ljude intresuje koliki porez je Zeljko platio za proslu godinu?

Joca

pre 5 godina

Hitno poreska u kontrolu,pevac i spikerka 2.5 miliona???? ODAKLE BRE?!?!?!

Nina

pre 5 godina

A da li je redovno plaćao porez i koja je to banka koja daje kredit 1,5 miliona €? I u kojoj to državi će za 20 godina zaraditi toliko da otplati kredit od 1,5 miliona € plus kamata? U ovoj jadnoj Srbiji gde narod radi za 25k dinara? Sramota! Da je pravde i prava svi koji su utajili porez zaglavili bi debelu robiju!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija