• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Aleksandra Spasojević

16.05.2018

19:55

IVAN MARINKOVIĆ NIJE OTAC MILJANINOG DETETA! Majka trudne Zadrugarke otkriva​ ŠOKANTNE DETALJE

Estrada

IVAN MARINKOVIĆ NIJE OTAC MILJANINOG DETETA! Majka trudne Zadrugarke otkriva​ ŠOKANTNE DETALJE

Podeli vest

Marija Kulić kaže da za nju Miljanin sin nema oca i ističe da je Ivan Marinković pokazao kakav je čovek time što tri godine nije video ćerku koju je dobio u braku sa Gocom Tržan

Ivan Marinković nije otac Miljaninog sina, odlučno tvrdi Marija Kulić, majka trudne učesnice "Zadruge"! Ona poručuje da dete ne pripada muškarcu koji ga je napravio, nego onom koji se brine o majci i bebi. S obzirom na to bivši muž Goce Tržan nikada nije pokazao osećanja prema Miljani i detetu, porodica Kulić neće dozvoliti da njegovo ime piše u bebinoj krštenici.

Marija ističe da je i za njegovu naslednicu iz braka sa Tržankom Lenu bolje što živi sa majkom i što želi da se odrekne tate jer je učesnik rijalitija "Parovi" loš otac.
- Kad se Miljana za dva meseca porodi i kad bude u krštenici upisivala ime oca, tamo neće pisati Ivan Marinković. Iako ceo svet zna da joj je on napravio bebu, nek bude da mi ne znamo. Miljanin sin neće imati oca, Ivan nije njegov otac! Ja to dete gledam kao da je samo njeno, kao da je bila na vantelesnoj oplodnji. Sigurna sam da će dečak kad poraste sam shvatiti zašto smo tako odlučili - kaže Marija za HIT.

(VIDEO) NAJDUŽA SVAĐA U ZADRUZI! Miljana režala na Džehverovićke, Goca joj poručila: Setićeš se mene na porođaju!

Youtube printscreen

Marija Kulić

Nema šta da glumi žensku dok je trudna

Marija zamera ćerci što pokušava da se "modira" u trudnoći umesto da misli na udobnost.
- Obuče onaj šorc, ugojila se i raširila, pa joj uđe u zadnjicu. Guzovi joj polugoli. Ona zaboravi na kamere, a neko će da kaže da to namerno radi kao one starlete tamo. Šta će joj tesne haljine, beba treba da raste! Nema šta da glumi žensku dok je trudna. Poslala sam joj američke trudničke pantalone, koje sam platila 4.000 dinara, a ona dala Milanu Miloševiću da nosi - žali se Kulićeva.

Ona dodaje da nije u kontaktu ni sa kim od Ivanove porodice jer je Marinkovići ne zanimaju.
- I Miljani sam rekla: "Samo održi tu trudnoću, o njemu ne razmišljaj." Osetljiva je i neke stvari teško psihički podnosi, pa se trudim da o njemu ne pričamo. Nisu nam potrebne ni njegove pare, ni alimentacija, ništa. Daleko mu lepa kuća - ističe Kulićeva, a na pitanje da li će Miljana davati Ivanu da viđa sina ukoliko sam izrazi želju, odgovara:
- On ne želi da vidi ni svoje prvo dete koje ima sa Gocom, a kamoli ovo. Da želi, našao bi način da se sa ćerkom zbliži. Pa Lenu godinama nije video. Ukoliko nekim slučajem Ivan bude insistirao na tome, Miljana će mu to verovatno dozvoliti, ali samo u njenom prisustvu, i to kod socijalnog radnika.

Kad je reč o odnosu njenog unučeta i polusestre Lene, veruje da neće biti u kontaktu:
-Mene bi trebalo prvo on da zanima da bi me zanimala njegova ćerka. Mene interesuju samo moje dete i unuče. Leni želim sve najbolje, deluje mi da je slatka i divna devojčica. Čujem da živi sa majkom i tako je najbolje. Svakako bolje nego pored onakvog oca.

Marija ističe da joj je trenutno jedina želja da Miljana iznese trudnoću i rodi zdravu bebu.
- Otkako je u Zadruzi potrošila sam 1.800 evra na hranu i razne vitamine koje tamo ne može da unese preko hrane. Kažem joj da ostavi cigarete. Ja jesam pušila sve tri trudnoće, ali ona ne vadi cigaru iz usta. Stalno hoda na štiklama, zamislite da padne negde na stepenicama i povredi bebu - priča Miljanina mama.

SESTRA MILJANE KULIĆ SVA KRVAVA PRIMLJENA U BOLNICU! Ljubomorna devojka joj pikslom RAZBILA GLAVU!

Miljanin bivši dečko hteo da se izbode nožem

Marija kaže da je Miljanin bivši dečko, s kojim se zabavljala devet meseci, bio psihopata! Osim što je ubedio njenu ćerku da uloži 7.000 evra u gajenje malina i kupina, stalno je pretio da će se izbosti nožem ako ga ostavi.
- Kad bi Miljana htela da raskinu, on je skakao sa terase na beton, a nekoliko puta je uzimao nož u ruke i pretio da će se izbosti i ubiti. Kad sam za to saznala, rekla sam joj da momentalno dođe kući, da je on neuračunljiv i da ako je u stanju da povredi sebe, sutra će i nju. Rekla sam da on psihički nije dobro, da je psihopata - priča Kulićeva i dodaje:
- Iskoristio je Miljanu, trošili su novac koji je zaradila u rijalitiju. Nije hteo da radi. I njegova majka nije volela Miljanu jer je bila u rijalitiju, pa su se svi svađali. Laknulo mi je kad ga se rešila.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Andjelko

pre 5 godina

Sve sto se dešavalo na hepi tv je ne humano.Pitam se sta tražite od ucesnika da poštuju trudnicu. Nju ne poštuju njeni roditelji, kada su joj dozvolili da udje u te psiholoske igre. Ako ih nije pitala zašto ju podržavaju. Postoje organizacije za bolesne i umno ne razvijene osobe kao sto je Miljana. Reagujte molim vas

Jovan

pre 5 godina

Andjelko sve ßto si nspisao u pravu si ali si zaboravio da kažeš dakomplet familija treba na lečenje krivi su i oni koji su glasali za Milj anu zar nevide da je nije sva svoja pa i majka kada gostuje u tv emisijama toliko su se uživele u svoje uloge kao da se snima serija i sve govore Miljana je rijaliti zvezda koliko to vr sta zvezda u Srbiji ima Kulići vole pare bez motike kada vidm Kuliće i Golubovićku na tv-u prebacujem kanal !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija