• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

19.06.2018

23:03

DIREKTOR "GRANDA" SA MORA STIŽE NA FEŠTU GODINE! Prekinuo sam odmor zbog Prijine svadbe!

Estrada

DIREKTOR "GRANDA" SA MORA STIŽE NA FEŠTU GODINE! Prekinuo sam odmor zbog Prijine svadbe!

Podeli vest

Saša Popović se hitno vraća sa Hrvatskog primorja kako bi prisustvovao venčanju svoje pulenke Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Saša Popović će prekinuti odmor u Opatiji da bi u četvrtak bio na svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Direktor "Grand produkcije" spakovao je kofere sa suprugom Suzanom Jovanović i odmah posle finala "Zvezda Granda" zapalio na Hrvatsko primorje gde ima stan, ali već u sredu vraća se za Srbiju kako bi došao na venčanje godine.

Prikovan uz TV

Popović ni za šta na svetu ne bi propustio venčanje pastorka

Ne propušta

Ne pojavljujem se često na tim slavljima, ali njihovu svadbu ne želim da propustim jer su mi oboje dragi

Saša Popović

svoje dugogodišnje prijateljice Lepe Brene i svoje pulenke iz "Zvezda Granda".

- U Opatiji sam planirao da budem celo leto, ali ću nakratko prekinuti odmor zbog svadbe Prije i Filipa. Ne pojavljujem se često na tim slavljima, ali njihovu svadbu ne želim da propustim jer su mi oboje dragi. Želim lično da im poželim sve najbolje u zajedničkom životu - kaže Saša.

On i njegova supruga već su isplanirali šta će obući za svadbu, a kako saznajemo, odvojili su i pozamašnu svotu novca za poklon mladencima.

- Spremili su podeblju kovertu. Ne znam koliko tačno novca će da stave, ali sigurno neće biti ispod 1.000 evra. Ipak idu na svadbu kod Breninog i Bobinog deteta,

Debela koverta

Popović je za mladence spremio podeblju kovertu

Izvor Informera

nije to bilo ko za njih. I Saša i Suzana smatraju da je najbolje mladencima dati "šuške" jer su na početku zajedničkog života i svašta im je potrebno - priča dobro obavešteni izvor blizak prvom čoveku "Granda".

Popović trenutno puni baterije u Opatiji posle naporne sezone "Zvezda Granda" i ne propušta utakmice na Svetskom prvenstvu.

- Ne odvaja se od televizora od kada je počelo Svetsko prvenstvo. Prati sve utakmice i sve specijalne emisije o Mundijalu, Suzana ne može da ga natera da ode na plažu. Čim prođe Prijina i Filipova svadba, vraćaju se u Opatiju, gde će nastaviti svoj odmor - zaključuje naš izvor.

Stiže 800 zvanica

Filip i Aleksandra izgovoriće sudbonosno "da" 21. juna u Belekspo centru u Beogradu, gde će napraviti svadbeno veselje za čak 800 zvanica. Pored porodice, rodbine i prijatelja, venčanju će prisustvovati i skoro cela estrada. Aleksandri će kum biti Aco Pejović, dok će Filipu biti čuveni košarkaš Miloš Teodosić.

Iznenađenje za žiri u novoj sezoni "Zvezda Granda"

Saša Popović je već osmislio koncept nove sezone "Zvezde Granda", a najveće iznenađenje biće članovi žirija.

- Žiri neću da menjam, jer je najbolji koji može da se sklopi u našoj državi. Spremamo potpuno novo takmičenje za sledeću sezonu. Imaćemo novi koncept, a produkcija će se potruditi da članovima žirija priredi ogromno iznenađenje. Ne bih da otkrivam ništa, ali jedva čekam da vidim kako će se ponašati - kaže Popović.

Ovo je pozivnica za svadbu godine

Privatna arhiva

Aleksandra i Filip su svojim zvanicama poslali i elektronske pozivnice za svadbu, a Informer ekskluzivno objavljuje kako ona izgleda. Pored osnovnih informacija o tome gde se svatovi skupljaju i kada dolazi matičar, gostima je naglašeno i da se elegantno obuku za tu priliku.

(FOTO) OVO SMO ČEKALI! Stigla Prijina fotka u bikiniju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija