• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

14.07.2018

19:07

VOLIM KADA SREĆEM SRBE NA PUTOVANJIMA! Cecina naslednica se vratila iz Grčke puna pozitivnih utisaka

Estrada

VOLIM KADA SREĆEM SRBE NA PUTOVANJIMA! Cecina naslednica se vratila iz Grčke puna pozitivnih utisaka

Podeli vest

Anastasiji Ražnatović se napokon ispunila želja da letuje u Solunu i kaže da je i tamo nailazila na naše ljude, što ju je obradovalo

Anastasija Ražnatović kaže da se svaki put oduševi kada negde u belom svetu sretne Srbe. Naslednica folk dive Svetlane Cece Ražnatović nedavno se vratila iz Soluna puna utisaka, pa nam je ispričala kako se provela.

- Mnogo volim svoju zemlju i naše ljude, tako da mi ne smeta kada ih sretnem dok sam na odmoru. Baš naprotiv. Mislim da ne postoji putovanje na kojem nisam srela ljude sa naših prostora. Uvek im se iznova obradujem jer to govori koliko smo brojna nacija - priča Anastasija.

Informer

Mladoj pevačici se tek nedavno ispunila velika želja da letuje u ovom grčkom gradu.
- Obožavam da putujem. U Solunu nikada pre nisam bila i godinama unazad sam želela da ga posetim. Sada mi se ukazala prilika za to i oduševila sam se. Svidela mi se toplina kod ljudi, a videla sam nekoliko bajkovitih mesta na koja bih volela da se vratim.

Baš kao i u Beogradu, Anastasija je i na odmoru uživala u noćnim izlascima:-

  Izašla sam na nekoliko mesta u Solunu i bilo mi je sjajno. Grci su gostoljubiv narod. Sličnog su mentaliteta kao i mi i znaju da se vesele. U njihovim pesmama ima i našeg melosa.

Informer

Ražnatovićeva ističe da ko god da ode u ovaj grčki grad sigurno se neće pokajati:
- Solun definitivno preporučujem kao grad koji bi trebalo posetiti. Izdvojila bih restoran "Kritikos" sa najboljom morskom hranom i za ljubitelje noćnog života klub "Šark". Tamo je odlična muzika i vrhunska atmosfera.

(FOTO) CECA POSTAJE BABA! VELJKO RAŽNATOVIĆ: Bogdana i ja pravimo bebu!

Izgubila sam se dok sam šetala gradom

Anastasija priča o malom pehu koji je imala na putovanju, koji je nije sprečio da se dobro provede.
- Dok sam šetala gradom u jednom momentu sam se potpuno izgubila i nisam znala gde sam. Ali nastavila sam da šetam. Tako sam sasvim slučajno stigla do jedne prelepe ulice koja veoma podseća na našu Skadarliju, sa mnoštvom tradicionalnih grčkih taverni i fenomenalnom hranom. Tu sam provela nezaboravnih nekoliko sati - otkrila je Cecina ćerka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17