• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

18.07.2018

19:37

KIJA SE ŽALI, U VELIKOM JE PROBLEMU: Posle Slobe izgleda kao da me NIKO NEĆE?!

Estrada

KIJA SE ŽALI, U VELIKOM JE PROBLEMU: Posle Slobe izgleda kao da me NIKO NEĆE?!

Podeli vest

Pobednica Zadruge Kija Kockar požalila se da je posle Slobodana Radanovića nijedan muškarac ne želi! 

Novopečena pevačica ističe da je nakon rijalitija, u kome ju je muž prevario s Lunom Đogani, niko ne muva.

- Mnogi mi ne veruju, ali meni niko ne prilazi! Ne udvaraju mi se ni muškarci, a ni žene. Nadam se da će se momci ohrabriti posle mog razvoda od Slobodana, možda zato niko nije želeo da bude sa mnom - kaže Kristina.
Ona dodaje da i ono malo muškaraca koji joj priđu žele samo autogram ili da se slikaju, a ima i onih koji joj se jadaju:
- Zanimljivo je da mi ljudi, posle situacije koju sam imala u Zadruzi, prilaze i pričaju svoje životne priče. Valjda se poistovećuju sa mnom, jer nisam jedina prevarena žena. S druge strane, iznenadili biste se koliko ima i muškaraca koji su prevareni. Ja ih rado saslušam i posavetujem, ali ništa više od toga nema. I meni je čudno da mi niko konkretno nije prišao i poželeo da se bolje upoznamo.
Kija tvrdi da čak nije dobijala ni nepristojne ponude, kao što dobijaju mnoge javne ličnosti.
- Nikad me niko svojim postupkom ili komentarom nije uvredio na taj način. Na nastupima na kojima sam do sada gostovala uglavnom su žene, čak 80 odsto. Ali zato me redovno savetuju da li treba da se pomirim sa Slobom ili ne. Kada odem u Nemačku, kažu mi da ne budem sa Slobodanom, kada sam u Švajcarskoj, govore mi da budem s njim i tako ukrug. Samo zavisi u kom delu Evrope sam. Sve mi je to simpatično, ali na kraju ja odlučujem. A moja odluka je da je tom braku došao kraj - kaže novopečena pevačica, koja će 25. jula promovisati pesmu "Ne vraćam se na staro" na jednom beogradskom splavu.

(VIDEO) NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Sloba pokazao poruke koje je razmenjivao sa Kijom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija