• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

04.08.2018

14:29

KARLEUŠIN ŽIVOT JE VEOMA TEŽAK! Svedočenje Vesne Zmijanac staro 13 godina otkriva pravu ISTINU o Jeleni!

Estrada

KARLEUŠIN ŽIVOT JE VEOMA TEŽAK! Svedočenje Vesne Zmijanac staro 13 godina otkriva pravu ISTINU o Jeleni!

Podeli vest

Pevačica Vesna Zmijanac bila je najveća zvezda na ovim prostorima osamdesetih i devedesetih godina. Postavila je nove standarde na domaćoj estradi. Radila je nastupe i spotove po ugledu na svetski šou-biznis

Vesna Zmijanac je napravila pauzu od muzičke scene koja je trajala dugih šest godina. Ostavila je pevanje, estradu i živela u mamurluku u izolaciji na ranču na Bukulji. U svojoj autobiografskoj knjizi "Kad zamirišu jorgovani", Zmijančeva je opisala kako je na početku karijere probala kokain u Americi, ali da je je njen najveći porok, zapravo, uvek bio alkohol. Od alkoholizma se izlečila 1999. godine i vratila se svom primarnom pozivu.

Davne 2005. godine u jednoj izjavi na pitanje novinarke ko je po njenom mišljenju najkontroverznija ličnost domaće estrade, Vesna je odgovorila bez dileme:

 - Mislim da je Jelena Karleuša... Mislim da kod nje nije marketing u pitanju, već je život. Prosto je život izdiktirao pravila i sudbina koja se njoj dešava, takva kakva je... Izgleda kao da je marketing, a u stvari je jako teško ono što ona prolazi. Sve što prolazi je kontroverzno, atraktivno za štampu, a jako tužno u pozadini -  rekla je pevačica.

????????????‍♀️ #backstage

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 4, 2018 at 1:31am PDT


Te iste godine JK je objavila spot za pesmu "Upravo ostavljena" u kom se poigrava sa religioznim motivima, pa je zbog toga naišla na burne kritike i sebe dovela u nezavidnu poziciju.

Budući da su Vesna i Jelena svojevrsni inovatori što se tiče domaće estrade i da su u medijima prošle "sito i rešeto", Zmijančeva je mlađu koleginicu poistovetila sa sobom.

 - Mislim da ja jedina mogu da je razumem i apsolutno znam kako joj je. Nije nimalo lepo kako izgleda, niti je lako onako kako izgleda. Ja joj želim svu sreću i dajem joj podršku. Neka pogleda u mene i možda će joj biti lakše -  istakla je Vesna. 

Zanimljivo je osvrnuti na prošlost i ovu izjavu koja je svedočenje staro 13 godina. Od tog vremena mnogo toga se promenilo, a Karleuša je nakon medijskog linča i izolacije, uspela da se izbori za sebe, kao i Vesna Zmijanac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gordana

pre 5 godina

Niko Karleusu ne tera da pati, ali je sigurno da je preambicioznai da je popularnost prevelik zalogaj za nju. Ona nema pokrice i meni je bilo kakvo poredjenje Vesne i Karleuse smesno.Prvo i osnovno, Karleusa nema realnu sliku o sebi i veoma je sujetna, pa kada smo takvi, onda je patnja neizbezna, a ima nas vise.

Vjera

pre 5 godina

Jelena bi trebala pod hitno da se javi nekom dobrom psihoterapeutu. Ko je ona da pita Ima li Trebinje struje i gleda li se tamo internet itd. Kaze da je zavrsila Zemunsku gimnaziju i to laze. Nju jedino moze Bog kazniti i to sa Imala pa nemala.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59